SPOR

Kanarya Galip

Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Maçta 3 topu direkten dönen Sarı-lacivertlilerin gollerini 49'da Ozan Tufan ve 85'te penaltıdan yeni transfer Diego Perottti kaydederken Antalyaspor'un golünü ise 52'de Lukas Podolski attı. İşte detaylar...

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçta üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe ilk yarıda birçok pozisyondan yararlanamazken, ev sahibi Antalyaspor'da Adis Jahovic, devre biterken kırmızı kart gördü. İlk yarı 0-0 sona erdi

İkinci yarıda da üstünlüğünü sahaya yansıtan Erol Bulut'un öğrencileri aradığı golü 49. dakikada Ozan Tufan'dan buldu. Ev sahibi ekip, 3 dakika sonra 52'de Lukas Podolski ile eşitliği yakaladı; 1-1.

Karşılaşmada birçok gol pozisyonuna giren Sarı-lacivertlilerin Pelkas, Gustavo ve Cisse ile girdiği pozisyonlarda 3 topu direkten döndü.

Karşılaşmanın son anlarında ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe oyuna 62'de giren yeni transfer Diego Perotti ile 84'te penaltı kazandı. Penaltıda topu ağlara gönderen Perotti, takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Fenherbahçe'de oyuna sonradan giren Sinan Gümüş, 90+7'de ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü

Maçta başka gol olmayınca Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu.