Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz doğum günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz doğum günü!

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
Sevgili Koçlar, Hafta başında kariyer konularınıza dikkat edeceksiniz. Olumlu kararlar almak adına ve geçmişte kalmış konularınızı tekrar değerlendirmek adına iyi bir hafta. Hafta ortasında yoğun günler sizleri bekliyor olacak. Hafta sonu kendinize vakit ayırmanız adına uygun enerjiler var. Yakın çevreyle olan iletişiminiz aktif gözüküyor. Yine de hafta sonuna doğru fevri olmamaya dikkat edin.
Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
Sevgili Boğalar, Haftanın başında kariyer konularına eğilebilirsiniz. İlişkileriniz adına iyileştirici durumlar söz konusu olacak. Hafta ortasında kariyerinizle ilgili önemli bir başlangıç yapacaksınız. Hafta sonu sosyal medya üzerinden yoğun görüşmeleriniz olabilir. Hafta genelinde belirsiz kalan süreçlerle ilgili harekete geçme isteğiniz baskın olacak. Maddi konularla ilgili fırsatlarda aceleci davranmamaya dikkat edin.
İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)
Sevgili İkizler, Hafta başında önemli iş görüşmelerinizi düzenleyeceksiniz. Hafta ortasında yurtdışı ve yabancılarla olan işlerinizde gelişmeler önemli hale geliyor. Hafta sonu adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Harekete geçmek istediğiniz alanlarda yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde daha aktif olacaksınız. Yeni hedefler için motivasyonunuz yüksek. Hırslı davranmamaya dikkat etmelisiniz.
Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)
Sevgili Yengeçler, Haftanın ilk günlerinde ikili ilişkilerinize ve ortak kazançlarınıza odaklanıyorsunuz. Hafta ortasında mevcut işlerinizi daha fazla büyütmek borç almak isteyebilirsiniz. Hafta sonu eşinizin yakın çevresi ile ilgili birtakım fedakârlıklarda bulunmanızı gerekecek. Partnerinizle bir sorununuzu çözmek için hafta sonunu bekleyin. Ayrıca ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.
Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
Sevgili Aslanlar, Hafta başında çocuklarınızla ilgili konular önem kazanıyor. Hafta ortasında ikili ilişkilerinizde önemli adımlar atacaksınız. Sözleşmeler imzalamanız gereken ani gelişen durumlar meydana gelebilir. Hafta sonu ise ortak paylaşımlarınıza partnerinizle birlikte kafa yorabilirsiniz. Ticari konular ve yurt dışı bağlantılı işleriniz yoğun olacak. 
Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)
Sevgili Başaklar, Hafta başında oldukça rahat ve huzurlu enerjiler hissedeceksiniz. Hafta ortasında mesleğinizle ilgili konularda yeni birtakım gelişmelere yaşayacaksınız. Hafta sonu ikili ilişkilerinizle ilgili konulara daha fazla odaklanacaksınız. Hafta genelinde risk almaya yönelik kararlarla ilgili hareketlilik var. Özellikle iş hayatında atılacak bazı adımlarda aceleci davranılmamalısınız.
Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)
Sevgili Teraziler, Hafta başında evinizle ilgili konulara odaklanacaksınız. Hafta ortasında çocuklarınızla ilişkileriniz iyi ilerliyor olacaktır, değerlendirin. Hafta sonu acele ile yanlış kararlar almayın, temkinli hareket edin. Hafta genelinde ilişkilerde ve ortak yapılan işlerde hareketlenmeler olacak. Dostane olmayan bazı yaklaşımlarla da karşılaşılabilir. İş ortamında da iyi niyetle başlayan konular farklı ilerleyebilir.
Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Sevgili Akrepler, Hafta başı sakin enerjiler var, eğitiminize odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında ev alanlarınızda birtakım sorumluluklar almanız gerekebilir. Bu süreçte otorite figürleriniz ile gerginliklere dikkat etmelisiniz. Hafta sonu günlük rutin işleriniz sizler için önem kazanıyor. Hafta genelinde sağlıkla ve çalışma hayatıyla ilgili konularda hareketlilik olacaktır. Hafta sonu ikili ilişkilerde kıskançlıktan uzak durun.
Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)
Sevgili Yaylar, Hafta başı parasal konulara odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında işinizle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonu ise evinizle ilgili konular öne çıkıyor. Evinizin dekorasyonuyla ilgili birtakım düzenlemeler yapabilirsiniz. Yaratıcı faaliyetlerin ve aşkın hareketli olacağı bir hafta sizleri bekliyor. Hafta başında keyifli ortamlar, ikili ilişkilerde fırsatlar söz konusu olacak.
Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak)
Sevgili Oğlaklar, Hafta başında aklınızdaki projeleri yürürlüğe sokmak isteyeceksiniz. Parasal kazanımlarınızı arttıracak yeni projelere yöneleceksiniz. Hafta sonu yakın çevrenizden kişilere vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta genelinde daha çok evle ve aileyle ilgili konular gündeminizde olacak. Çalışma arkadaşlarıyla olan diyaloglarda yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.
Kova Burcu(21 Ocak - 18 Şubat)
Sevgili Kovalar, Hafta ortasında kendinizle ilgili önemli ve yenilikçi kararlar alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru parasal konular ön plana çıkıyor. Hafta sonu ise yakın çevreniz adına yeni şeyler satın alabilirsiniz. Hafta genelinde yakın çevreyle olan ilişkilerde ve fikirlerde hareketlilik olacaktır. Eğlence için yapılacak harcamalarda aşırıya kaçmamaya dikkat edilmeli
Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
Sevgili Balıklar, Hafta başında kariyerinizden elde ettiğiniz kazancınıza odaklanıyor olacaksınız. Hafta ortasında geri plandaki işlerinizle ilgili konularda birtakım gelişmeler olabilir. Hafta ortasında sabırsız tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sportif faaliyetler yönelebilirsiniz. Hafta genelinde kazançlarla ilgili daha aktif olacaksınız. Aileyle ilgili konularda fedakarlık sınırlarına dikkat etmelisiniz.