Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
   Sevgili Koçlar, Hafta başında ikili ilişkileriniz ve sözleşmeleriniz önem kazanacak. Hafta ortasında bilhassa ortak gelirleriniz ile ilgili yoğun bir gündeminiz olacak. Hayatınızdaki önemli figürlerinden destek alabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerdeki ve ortaklıklardaki değer duygularınızı sorgulayacaksınız. Hafta genelinde denge kurmaya çaba sarf etmeniz faydalı olacaktır.
Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
  Sevgili Boğalar, Hafta başında işlerinizle ilgili konuları düzenlemek isteyeceksiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili konularda olumlu enerjilerle karşılaşacaksınız. Hafta ortasında ödemelerinizle ilgili konularda görüşmeler içinde olabilirsiniz. Günlük düzen ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemeye özen gösterin.
İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)
  Sevgili İkizler, Hafta başında enerjiniz sakin. Hafta ortasında enerjiler çok daha değişken seyredecek fakat otorite figürlerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonu eşinizle ilgili konulara üzerine odaklanacaksınız. Kendinizi zihinsel açıdan güçlü hissedebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerde ve ticari konularda yeni girişimler gerçekleştirebilirsiniz.
Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)
  Sevgili Yengeçler, Hafta başında alacağınız beklenmedik haberler can sıkıcı olabilir. İkili ilişkilerinizde ise güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Hafta ortasında alacağınız önemli kararları daha sonra tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. İş hayatında problem olarak görülen konulara dair olumlu gelişmeler yaşanabilir. 
Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
  Sevgili Aslanlar, Hafta başında yakın çevre konularınız öne çıkıyor. İletişimsel konularınızda düzenlemeler yapacaksınız. Hafta ortasında çocuklar veya aşk hayatınızla ilgili düşündüklerinizi gerçekleştirmek adına adımlar atacaksınız. İlişkilere daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşmak faydalı olacaktır. İş hayatındaki diyaloglara dikkat etmeniz gerekiyor.
Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)
   Sevgili Başaklar, Hafta başında parasal konularınızın önem kazanacak. Hafta ortasında ani bir şekilde yakın yerlere seyahat etmenizi gerektirecek durumlar olabilir. Hafta sonu aklınıza takılan konuları yoluna sokmak isteyeceksiniz. Ayrıca ailenize vakit ayırma isteğiniz artacak. Hayata bakış açınızı değiştirecek ani olaylar yaşayabilirsiniz.
Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)
  Sevgili Teraziler, Hafta başında bireysel konularınızla ilgili düzenlemeler içerisinde olacaksınız. Ayrıca önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Hafta ortasında parasal kazanımlarına odaklanacaksınız. Yeni bir iş başlatmamanız da iyi olacaktır. İkili ilişkilerde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Beklenmedik harcamalar yapmanız muhtemel.
Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)
  Sevgili Akrepler, hafta başında rüyalarınız öne çıkıyor. Hafta ortasında işlerinizle ilgili güzel sonuçlar alacaksınız. Hafta ortasında kendinizle ilgili meselelerde ani kararlar almaktan uzak durmanızda fayda var. Hafta sonu parasal konular ön plana çıkıyor. Görüştüğünüz kişilere dikkat etmelisiniz. Sonlanması gereken konulara izin vererek yaşamdaki dengenizi korunmaya çalışmalısınız. İkili ilişkiler bu hafta şaşırtabilir.
Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)
  Sevgili Yaylar, Hafta başında kariyerinizden elde edeceğiniz kazancınızla ilgili olarak belirli düzenlemeler yapacaksınız. Hafta ortasında rüyalarınız öne çıkabilir. Sağlık durumunuzla ilgili şifa bulmanız muhtemel. Hafta sonu tartışmalara dikkat etmelisiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki sınırları daha çok sorgulayacaksınız. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.
Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak)
  Sevgili Oğlaklar, Hafta başında kariyerinizle ilgili konular önemli hale gelecek. Yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Sosyal çevrenizle olan görüşmeleriniz artacak. Aynı zamanda aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Hafta sonu parasal konularda gerginlikler söz konusu olacak. Arkanızdan çevrilen işler önünüze çıkacak. Eviniz ile ilgili harcamalar, yatırımlar yapılabilirsiniz.
Kova Burcu(21 Ocak - 18 Şubat)
   Sevgili Kovalar, Hafta başında uzak akrabalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hızlı ve yoğun enerjiler hafta boyunca etkin olacak. Hafta başında sosyal çevrenizde gerginlikler öne çıkabilir. Sözlerinize dikkat etmelisiniz. Aşk ilişkileriniz de gerilimli seyredebilir. Yeni anlaşmalar, eğitimler ya da görüşmeler yaşanacak bir hafta sizleri bekliyor. 
Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
   Sevgili Balıklar, Hafta başında iş enerjiniz yüksek olacak. Hafta ortasında duygusal ilişkilerinizde beklemediğiniz ve sizi çok mutlu edecek gelişmeler yaşanacak. Hafta ortasında anneniz ya da ailenizdeki önemli kadın figürleri ile olan tartışmalara dikkat etmelisiniz. İşlerinizle ilgili güzel sonuçlar alacaksınız. Daha çok sosyal çevre ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize odaklanacaksınız. Kaçırdığınızı düşündüğünüz fırsatları değerlendireceksiniz.