Tokat'ta eğitime ara verildi Tokat'ta eğitime ara verildi

 Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük gençlik hareketidir. Türk İslam Davasını yaşamak ve yaşatmak adına, kurulduğu günden bu yana eğitim veren ve farklı alanlarda başarıyı hedefleyen Ülkü Ocakları, her platformda kendisini göstermeye devam ediyor. Hem dini hem de pozitif  ilimlerde gelişmeye ve yetişmeye gayret eden ocaklı gençler, "bir elinde bilgisayar, diğerinde Kur'an olsun" parolasından taviz vermeden eğitimlerine devam ediyorlar.

  Geçtiğimiz günlerde, TRT ekranlarında yayınlanan Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasına katılan Ülkü Ocaklı bir Genç bunun en güzel örneği olmuştur. Adana'nın Karaisalı İlçesinde yaşayan Şaban Gül, Adana Ülkü Ocakları'nın azimli neferlerinden biri. Katıldığı Yarışmada Ülkücü camiayı gururlandıran Şaban Gül, bir kez daha Ülkü Ocakları ruhunu göstermiş oldu.

  Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, bu güzel anı "Adana - Karaisalı Ülkü Ocakları teşkilatımızdan Şaban Gül, TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasına" katılarak Ülkü Ocaklarından yetişen gençlerin her alanda başarılı olduğunu bir kez daha göstermiştir. Kendisine yarışmada başarılar dilerim." üst yazı ile paylaşarak duyurdu.