Koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden Said Nursi'nin öğrencilerinden Hüsnü Bayramoğlu için Eyüpsultan Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Elebaşılığını Süleyman Alev’in yaptığı suç örgütüne operasyon Elebaşılığını Süleyman Alev’in yaptığı suç örgütüne operasyon

Caminin avlusunda koronavirüs önlemleri kapsamında izin verilen katılımcıdan çok daha fazla sayıda kişinin görüldüğü cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. Cenazeye İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da katıldı. Cenaze namazındaki kalabalık sosyal medyada tepki çekti.

İstanbul'da son olarak İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi 01.12.2020 Salı günü toplanmış; bu toplantıda "Cenaze namazlarının vefat edenlerin yakınları dahil en fazla 30 kişi ile kılınmasına" karar verilmişti. Daha sonraki İl Hıfzısıhha kararlarında cenazelerle ilgili alınan kararda güncellemeye gidilmedi.Bu yıl Mart ayı başında da İçişleri Bakanlığı, "Yüksek ve çok yüksek risk grubunda bulunan illerimizde halen uygulanmakta olduğu gibi cenazelere katılım 30 kişi ile sınırlandırılacaktır." açıklaması yaptı.