Antalya'da alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı, sopalı ve muştalı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Saat 14.00 sularında Kepez ilçesi Sütçüler Mahalle Muhtarlığı arkasında meydana gelen olayda, iddiaya göre, alacak-verecek anlaşmazlığını konuşmak için muhtarlık arkasında buluşan iki grup, sözlü sataşmanın ardından kavgaya tutuştu.

OLAY YERİNE EKİPLER GELDİ

Tabanca, sopa ve muştanın kullanıldığı kavgada Mustafa A. karnından ve bacağından, Necmettin P. ayağından tabancayla yaralandı. Mehmet A. ise başından sopayla yaralandı. Kavgaya karışanlardan Aydın P. ise otomobille olay yerinden kaçtı. Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulanslar ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

KAÇAN ŞAHIS KISKIVRAK YAKALANDI

Otomobil olay yerinden 1.5 kilometre ilerde polis tarafından Mehmet Atay Caddesi üzerinde durdurulurken, Aydın P. gözaltına alındı. Yaralananlar ise olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Mustafa A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Tokat'ta eğitime ara verildi Tokat'ta eğitime ara verildi

ÇALILIK İÇİNDE TABANCA ARADILAR

Görgü tanıkları, kavgaya karışanlardan birinin yakınlardaki çalılıklar içine tabancayı attığını söylemesi üzerine çok sayıda polis çalılar arasında silah aradı. Bunda başarılı olamayınca yoldan geçen bir kepçe durdurularak çalıların sökülmesi sağlandı. Ancak tüm aramalara rağmen tabanca bulunamadı.

Alacak-verecek meselesi yüzünde silah ve muştalarla birbirlerine girdiler: 3 yaralı