Bursa'da 60 yaşındaki Levent Katıroğlu, daha önceden husumetli olduğu iki arkadaşını araç içerisinde av tüfeğiyle öldürdü. Olay sonrası adliyeye sevk edilirken gazetecilerin sorularını yanıt veren Katıroğlu, "Ölüm korkusuyla yaşıyordum, korktuğum için öldürdüm. Ama pişmanım" dedi.

YÖK Başkanı Özvar, Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısını açıkladı YÖK Başkanı Özvar, Türkiye'deki yabancı öğrenci sayısını açıkladı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinden dün akşam saatlerinde gelen bir cinayet haberi deyim yerinde ise kan dondurdu. İlçeye bağlı Demirtaş Dumlupınar Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Levent Katıroğlu (60) isimli şahıs, daha önceden husumetli olduğu Orhan Aksu (35) ile Orhan Eren'in (40) içerisinde bulunduğu 16 LV 550 aracın yanına geldi.

AV TÜFEĞİ İLE 3 EL ATEŞ ETTİ

Aracından inen Levent Katıroğlu, yanında bulunan av tüfeği ile, araçta bulunan Orhan Aksu ile Orhan Eren'e 3 el ateş etti. Sürücü Orhan Eren, direksiyon başında hayatını kaybederken, yanında bulunan Orhan Aksu ise araçtan dışarı çıkmak isterken aldığı yara ile yere yığıldı.