Avusturya'da değişim öğrencisi Aguilar isimli genç kadın, Noel yemeğinde kendisine görür görmez aşık olan kuzeni tarafından evin bodrumunda vahşice öldürüldü.

1

Avusturya'da tüm ülkeyi yasa boğan kan dondurucu bir cinayet yaşandı. Noel'i kutlamak için sade bir aile yemeğine giden Aguilar o gün hayatının son günü olacağını bilemezdi.

2

25 yaşındaki Eny Aguilar kız kardeşi, kız kardeşinin kocası ve kızıyla birlikte Avusturya'nın Leonding köyünde değişim öğrencisi olarak kalıyordu. İki kız kardeş, katil olduğu düşünülen şüphelinin ikinci derece kuzenleriydi ve üçü de aslen Honduras'lı.

3

Aile, Noel ve yeni yıl tatili için davet edilmişti ve katil neredeyse ikinci kuzeni Eny'e gelir gelmez aşık olmuştu. 29 yaşındaki şüphelinin, yerel gizlilik yasaları nedeniyle adı Gabrielle N. olarak teşhis edildi.

4

Aguilar, Gabrielle N.'ye bir erkek arkadaşı olduğunu ve yeni bir ilişki kurmakla ilgilenmediğini söyledi. Zanlı, polise verdiği ifadede reddedildikten sonra "bunu geride bırakmak" istediğini ve bunu yapmanın tek yolunun kendisinin ve ailesinin tüm izlerini ortadan kaldırmak olduğunu söyledi.

5

Katil zanlı kuzenini çıplak elleriyle boğduğunu ve ardından evin bodrumunda bir mutfak bıçağıyla defalarca bıçakladığını itiraf etti. Bu arada, ailenin geri kalanı üst katta Noel'in tadını çıkarırken, altlarında yaşanan dehşetten habersizdi.

6

Mağdurun kız kardeşi ve sekiz yaşındaki kızı Lilli ve kocası bodrumda olan bitenin farkında değildi. Zanlının bir sonraki kurbanı da ölen kadının kız kardeşi olacaktı.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan tartışmalı açıklama: O partilere oy vermek caiz değil Cübbeli Ahmet Hoca'dan tartışmalı açıklama: O partilere oy vermek caiz değil

Katil kzuen, öldürdüğü Eny'nin kız kardeşini de bodruma getirdiğinde, iddiaya göre kafasına vurup onu boğmaya çalıştı. Ancak kadının kocası kargaşayı duydu ve aşağı inerek saldırgana müdahale etmeyi başardı.

7

İki adamın kavga ettiğini gören sekiz yaşındaki kızı, yan tarafa koştu ve kocanın 78 yaşındaki babasına haber verdi. İkisi birlikte saldırıp adamı devirip yakaladılar. Daha sonra da kabloyla bağlamayı başardılar.

8

Şüpheli şu anda cinayet ve cinayete teşebbüs suçlarından gözaltında.