İsrail saldırısı sonrası Türkiye ile İran arasında kritik görüşme İsrail saldırısı sonrası Türkiye ile İran arasında kritik görüşme

Video konferans ile AK Parti İzmir Kadın Kolları 6. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere dair beklentileri noktasında seslenişte bulundu. 

“O zeybek Konak Meydanı’nda mutlaka oynanacak”
Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, “Vefakar ve cefakar demeyeceğim; bizim oralarda ‘bizim kız’ deriz. Bizim kızlara, kardeşlerimize bütün çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bugüne kadar hiçbir işi yarım bırakmadık. Allah’ın izniyle çıktığımız yolu mutlaka tamamlayacağız. O zeybek Konak Meydanı’nda mutlaka oynanacak. Sizlerle beraber oynayacağız. İzmir ak hizmetle mutlaka tanışacak. 2 yıldır İzmir’in hiçbir problemini çözmediler, çözmeyecekler de. Böyle bir dertleri yok. Bugüne kadar İzmir’i ak hizmetlerle tanıştıramadıysak bunu İzmirli kardeşlerimize yıkmayacağız. Sorunu kendimizde arayacağız. Biz gönüllere gireceğiz, bunu da sizlerle yapacağız. Gün gelecek siz alacaksınız İzmir yavrunuzu ve ak hizmet sevdası ile dolduracaksınız” ifadelerini kullandı.

“Büyükşehiri Cumhur İttifakı, AK Parti kazanacak”
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Sizlerle çok güzel işler başardık. İzmir’de ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olarak çok uyumlu çalışmalar sergiledik. Kadın kolları teşkilatımız üye ziyaretlerinde yanımızdan hiç ayrılmadı. Ramazan programlarında, pandemide, depremde, selde; her yerde ak kadınlar vardı. Gönül seferberliği programlarında 5 ayda 76 bin üye yaparak rekor kırdık. Çalışacağız, çünkü bizim hedefimiz büyük. Önümüzde 2023, 2024 var. 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti, Cumhur İttifakı İzmir’de birinci olacak inşallah. 2024’te yapılacak seçimlerde Büyükşehir’i Cumhur İttifakı, AK Parti kazanacak ve birçok ilçeyi bizler kazanacağız. Ama nasıl; bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte İzmir olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

“Kapı kapı dolaşıp anlatma vakti”
Genel kurulda yeniden aday olan mevcut başkan Dilek Yıldız Büyükdağ, “Bağımsızlığın ve milli iradenin sembolü İzmir’den; vatanı için evlatlar veren kadınlara, dokuma tezgahlarında ekonomisini ilmek ilmek işleyen kadınlara, girişimleriyle ekonomiye destek olan üretici kadınlara, elleri nasırlı Anadolu kadınına, evladını terör örgütünün elinden almak için teröre meydan okuyan Diyarbakırlı, Şırnak annelerimize selam olsun. Her sabah çocuğunun geleceği için sokağa düşen, parti görevlerini yaparken evladının büyüdüğünü dahi göremeyen, akşam olduğunda sofrasını kuramayan ama milleti için en önde koşan ak kadınlara selam olsun. Kadınlar AK Parti’de iyilik fikrini, başarı fikrini hep diri tuttu. Kadınlar güce dayalı dünya düzenine inat samimiyet ve fedakarlığı hep önde tutu. AK Parti’nin 19 yıllık başarı hikayesinin kahramanları ak kadınlardır. AK Parti iktidarı döneminde kadınların hayatına dokunan, kadınlara öncelik tanıyan birçok reforma imza atıldı. Hep beraber bunları kapı kapı dolaşıp anlatma vakti. 3 yıl önce, ‘İzmir’de hiçbir ayrım yapmadan bütün kadınların hakkını savunacağız’ dedik. ‘İzmir’de siyasi görüşü ne olursa olsun bütün kadınların derdiyle dertleneceğiz’ dedik ve bunları hayata geçirdik” sözlerine yer verdi.