İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İyi Parti Genel Merkez Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Mete Koca'nın kendisine "Eş Başkan" diyerek 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı seçtirmeyeceklerini ifade etmesine yanıt verdi. İmamoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Benim kulağım kötü, sesleri ve sözleri hiç duymuyor." dedi.

CHP'li başkan adayı AKP'ye katılarak partisinden istifa etti CHP'li başkan adayı AKP'ye katılarak partisinden istifa etti

İmamoğlu, İyi Parti'deki istifalar ve ittifak konusundaki sorulara da yanıt verdi. Kendisinin bir siyasi partinin iç meselesine müdahil olmayacağını ve yorum yapmayacağını belirten İmamoğlu, "Eğer orada bir anlaşmazlık veya kavga varsa bundan üzüntü duyarım. Şu an bende uyandırdığı tek his bu. Keşke olmasa, keşke kendi içlerinde daha bütünlükçü bir yapıları olsa." ifadelerini kullandı. İyi Parti'den istifa eden bazı üyelerle ilgili olarak ise "Meclisteki bir grup arkadaşın partilerinden istifa etmesi kendi kişisel kararlarıdır. Kendileri için hayırlısı olsun diliyorum." şeklinde konuştu.