ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında ilginç bir olay işlenmeye başlandı. Kastamonu'dan gelen Muammer Güzel, eşi Gülhan Güzel'den şiddet gördüğünü söyleyerek boşanmak istediğini belirtti. Süpürge sapı, tencere ve çaydanlıkla eşinin kendisini dövdüğünü söyleyen adam, "Beni herkesten kıskanıyordu. Hiç huzurumuz yok" diyerek yardım istedi.

Başka bir adama kaçan eşi Gülhan Güzel'den boşanmak isteyen Muammer Güzel, "Gülhan'ın Sezai'den çocuğu oldu ama bebek başka bir adamın nüfusuna kayıtlı. Biz evlendiğimizde ben onun 1 yaşındaki çocuğunu kendi evladım gibi severek baktım" dedi.

Ümit Özdağ askeri üniforma ile dalga geçenlere ateş püskürdü! Ümit Özdağ askeri üniforma ile dalga geçenlere ateş püskürdü!

Karı-koca önceki gün canlı yayında yüzleşti. Kaçtığı Sezai'nin hırsızlık suçundan cezaevine girdiğini öğrenen ve kadın ticareti yaptığı iddialarını duyan Gülhan Güzel, eşi Muammer ile barışmak istediğini hatta tüp bebek yöntemiyle eşinden çocuk yapmak istediğini söyledi.

Dengesiz tavırlarıyla Esra Erol'u da sinirlendiren Gülhan, önceki gün yayında sonra eşi Muammer Güzel ile birbirine girdi. Muammer'in "Çocuğa iyi bak, onu dövme" demesine sinirlenen Gülhan, eşine saldırdı. Kameraların kayıtta olduğu anda sinirlerine hakim olamayan Gülhan, eşine yumruk ve tekmeler savurdu. İzlediği görüntülerden sonra sinirlenen Esra Erol, çiftin boşanması için işlemleri başlattığını açıkladı.