Esenyurt'ta yasaklara rağmen tedbirleri ihlal eden bir internet kafeye yapılan baskında 50 kişi çıktı. Polis ekipleri, yasaklara uymayan kişilere 3 bin 470 lira para cezası keserken, iş yeri ise mühürlendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler, aralıksız olarak sürdürülüyor. Yurt genelinde güvenlik güçlerine bağlı ekipler, köşe bucak kontrolleri sağlarken, tedbirlere uymayan kişilere de ceza yazmaya devam ediyor.

KAPIYI UZUN SÜRE AÇMADILAR

Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde bir iş merkezinin içine girip çıkmayan çocuklar, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Kontrol için iş merkezine giren ekipler, içeride bulunan bir internet kafenin kapısını çaldı. Polisler, uzun süre yanıt alamadıkları kafeye savcılık izniyle birlikte çilingirle girmek üzereyken, işletme sahibinin kapıyı açmasıyla içerideki korkunç manzara ile karşılaştı.

ART ARDA CEZALAR KESİLDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu! Emekliler için özel çalışma yolda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu! Emekliler için özel çalışma yolda

Yapılan baskında yaşları 14 ile 19 arasında değişen yaklaşık 50 kişiyi oyun oynarken gören ekipler, tedbirlere uymayan kişilere 3 bin 470 lira para cezası kesti. Yaşı 15 yaşının altında olan çocuklar, ailelerine teslim edilirken internet kafe de mühürlendi. Kafe sahibine ise idari para cezası kesildi.