Koç Burç Yorumu 26 Ekim 1 Kasım 2020

Kariyer konusunda zihninizi toplamaya ve ürettiğiniz fikirleri zihin bulanıklığına izin vermeden projelendirmeye ihtiyacınız var. Ay Balık burcunda ve size dağınık zihin hali veriyor, kararlar alırken duygusal etkiler altında olabilirsiniz. Kardeşlerle iş ortaklığı kurmak, iş hayatında birden fazla konuya bölünerek odaklanmak isteğinde olabilirsiniz. Her ne yapacaksanız kariyer, iş konusunda duygusal anlamda daha dirayetli olmalısınız. Duygusallıkla alacağınız kararlardan pişman olabilirsiniz. Anne veya ailedeki kadın figürün ayak ağrıları, beslenmeyle ilgili diyabetik sorunları, böbrek fonsiyonları şikayeti gündeme gelebilir ve hastane kontrolleri gerekebilir. Tabi bu süreçte duygu sömürülerinin dozunda artış olacaktır. Hafta ortasında Ayın Koça geçmesiyle birlikte teknolojik ve teknik konuda yardım etmek veya almak mümkün olacak. Haftasonuna doğru evliyseniz eşinize karşı dürüst olmalısınız, gizli ilişki fikri bütün düzeninizi alt üst edebilir. Kendinize dürüst olursanız, herkese dürüst olursunuz, unutmayın ki aldatan kendini aldatır. Karma gereği yaşattığınızı yaşarsınız . Çalışan ve bekar olan Koç burçları iş ortamından birisiyle birliktelik kararı alabilirsiniz. Hafta sonunda evliyseniz eşinize ve iş ortaklarınızla kuracağınız iletişim dilinize dikkat etmelisiniz, ağzınızdan çıkan her sözü özenle seçmelisiniz yanlış anlaşılmara karşı. İlaç kullanımı ve bağımlılıklarınız varsa çok dikkat ediniz.

Boğa Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020 Ay

Balık burcunda ve yakın arkadaşınız varsa onun beslenmesi, bakımıyla ilgili bazı yardımlarda bulunabilirsiniz. Özellikle hafta ortasına kadar zihin dağınıklığı yaşanacaktır, duygusal olarak oldukça hassas bir zaman dilimi içindesiniz. Evlilikte problemleri görmezden gelerek bazı süreçlerin uzamasına sebep olmuş olabilirsiniz ama bazen bitmesi gerekiyorsa biter ve bu durumu kolaylaştırmak her iki tarafında daha az üzülmesini sağlar. Tabi böyle bir süreçten geçenler varsa evliliğinde sorunlar olanlar lütfen kullandığınız sözlere dikkat edin, özenle seçin ağzınızdan çıkanı kulağınızın duymadığı izlenimi vermemek için. Kariyerinizle ilgili farklı projelerden güzel kazançlar elde edebilirsiniz ve teknik konularda çalışanlarınızdan yana bazı sıkıntılar, tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat bu hafta teknolojik cihazlarla sıkıntıya dikkat edin. Hafta sonunda duygusal olarak çok güçlü ve kendinize karşı çok güvenli olacaksınız ve farklı fikirler farklı girişimlerde bulunabilirsiniz. Beslenmeyle ilgili bazı şikayetleriniz olabilir, ayrıca baş, boğaz ağrılarına, tansiyona dikkat edin. Boyun damarlarınızla ilgili sorunlara karşı dikkat ediniz.

İkizler Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020

Yeni haftada Ay Balık burcunda sizin kariyer evinizde ve kariyerinizle ilgili konularda duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Haftanın ilk günü ne yazık ki duygusal, travmatik olaylar yaşanabilir. Tabi ki bu arada iş ortamında gerilip sert sözler etmemeye özen göstermelisiniz. İş ortaklarınız varsa veya evliyseniz geçmişi geçmişte bırakıp bugüne taşımazsanız daha az üzülürsünüz. Geçmişte başlayan hukuki konular varsa maddi, manevi paylaşımların olacağı, sonuçlanacağı bir hafta olabilir. Arkadaşlarınızın sizin desteğinize ihtiyacı olabilir tabi gerilmemeye, kırgınlık yaşamamaya özen göstemelisiniz. Küçük şans oyunları oynuyorsanız elinize bir miktar para geçebilir. Sanatsal yatırımlarınız, uğraşınız varsa kazançlı çıkabilir, eserinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Babanız veya baba yerine koyduğunuz aile büyüklerinizle ilgili sağlık problemlerinin haberini alabilirsiniz. Hafta sonunda Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor estetikle ilgili büyük operasyonlar için uygun zaman olmasa da ufak kesiksiz dokunuşların tam zamanıdır.

Yengeç Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020

Ay sizin gibi bir su burcu olan Balık burcunda ve zaten duygusal olan siz Yengeç burçlarına daha bir hassas etkiler verecek. Eğitim süreci devam edenler veya yurtdışı, şehirdışı ticari anlaşmaları olanlar lütfen zihin dağınıklığına karşı daha dikkatli olun. İş ortaklığınız varsa haklarınızı korumaya çalışabilirsiniz, ama karşınızdaki insanların hakkını da korumalısınız. Hafta oratasından itibaren Ay Koç burcuna geçiş yapacağından tam anlamıyla iş odaklı olacaksınız, ama sebepsiz bir isteksizlik, yorgunluk hissiniz olabilir bunun sizin işinizi bölmesine izin vermeyin. Ticaretle uğraşıyorsanız bu hafta kullandığınız sözleri özenle seçmeli, gaflar yapmamalısınız. Hafta sonunda Ay Koç burcunda ve arkadaşlarınız aracılığıyla farklı bir yatırım aracından kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Evli olanlar eşinizle ilgili genital rahatsızlıklar olabilir, daha temkinli, daha güçlü olmalısınız. Bu hafta çok sert bir dolunay var, etkilerine dikkat ediniz.

Aslan Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020

Ay Balık burcunda ve size etkileri farklı olacak, öğrenci olanlar aileden ayrılabilir ve bu ayrılma süreci sarsıcı olabilir. Trafikle araba kullanımıyla ilgili daha temkinli olmalısınız özellikle yurtdışında yaşayanlar veya seyahate arabayla, otobüsle çıkacak olanlar için dikkat çekiyorum. Çok ağır etkilere sahip bir dolunay yaşanacak ve bazılarımızı sevdiklerimizle sınayabilir. Ebeveynlerinizle ilgili bazı süreçler ve mecburi ayrılıklar yaşanabilir. Bazılarınız okültizm, metafizik konularda eğitim almak için harekete geçebilirsiniz. İş, kariyer alanında sizi zorlayacak etkiler mümkün, ortaklı ticaret yapıyorsanız bu hafta ortaklarla ilgili sorunlar ve yeter artık diyeceğiniz zamanlar olabilir. Bağımlılıklarınız varsa bunların kullanımından dolayı sağlık sorunu, zehirlenme olasılığınız var. Maaşlı çalışanlar iş arkadaşlarından dolayı baskı altında kalabilir. Haftasonu itibariyle Ayın Boğa burcuna geçişiyle haftasonu olmasına rağmen kariyer evinizden alacağınız etkiyle farklı bir projeye adım atabilir, şimdiye dek alışık olmadığınız yeni ticari bir işe niyet edebilirsiniz. Venüs Teraziye geçiyor, güzelleşmek adına büyük cerrahi operasyonlar için hiç uygun zaman değil ama küçük dokunuşlar mümkün, değerlendirin derim. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz ama sözlerinizi dikkatle seçmeli, patavatsızlıkla suçlanmamak için dikkat etmelisiniz. Babanızla ilgili bazı olaylarda donukluk, soğukluk, tutukluk yaşanabilir, müdahale etmeniz gerekiyorsa çok geç olmadan etmelisiniz, bugüne değin görmezden geldiklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Başak Burç Yorumu 26 Ekim- 1 Kasım 2020

Ay Balık burcunda ve size karşıt burcunuzdan etki ediyor. Aşırı derecede çalışmaktan dolayı belki de keyifli zaman geçirmeye hasretsiniz ve evliyseniz eşiniz tarafından eleştiriye maruz kalabilirsiniz. Bazı Başak burçlarının eşle veya anneyle ilgili çözemedikleri bazı konular zihin dağınıklığı, melankoli yaşatabilir. Hafta ortasında ise ani bir şekilde anneyle ilgili tıbbi bir müdahale gerekebilir. Bazı başaklar hafta ortasında her şeye karşı isteksiz ve düşük modda olabilirler. Çok zorlu etkileri olan bir dolunay gerçekleşecek ve yurtdışı, şehirdışı bağlantılı ticaret veya sürekli yolculuklar yapıyorsanız ani bir kararla bu konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar olanlar yakın çevresinden biriyle yakınlaşabilir. Teknik konularda yardım almanız gerekebilir. Venüs Terazi burcuna geçiyor ve estetik operasyonlarda cerrahi müdahale için uygun bir zaman değil ama küçük dokunuşlar yaptırılabilir.

Terazi Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020

Ay Balık burcunda ve ilaç kullanımına dikkat etmelisiniz, bağımlılıklarınız varsa bu konuda belki de tıbbi yardım almalısınız. Çok sert etkilere sahip bir dolunay sürecindeyiz ve belki de bugüne kadar duygusal olarak arınmanız gereken bazı bağımlılıklardan arınabilir, dolunay etkisiyle sonlandırabilirsiniz. Eğer iş değiştirdiyseniz adaptasyon problemi yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda konuşmak kendinizi doldurmak için belki de erkendir, hafta ortasını bekliyebilirseniz düşüncelerinizde farklılık olacaktır. Evli olan Teraziler eşinizle çatışma halinde ve fikir ayrılıkları içindeyseniz, hele bir de konu annenizle ilgiliyse sözlerinizi kontrol altına almalısınız. Söz geçer yarası kalır. Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor ve sizin hayata bakışınız değişebilir, yeni gelir imkanları doğabilir. Alkol veya başka bağımlılıklarınız varsa size önemsiz gibi görünebilir ama hayatınızdaki insanları rahatsız edebilir. Yakınlarınız arınmanız adına serzenişte bulunabilirler. Estetik operasyon yaptırmak isteyenler ne yazık ki cerrahi müdahaleler için yanlış bir zaman, ama küçük hoş dokunuşlar yaptırabilirsiniz. Haftasonunda eşiniz veya iş ortaklarınızdan teknik konuda yardım almanız gerekebilir. Farklı alışılmadık bir karar alabilirsiniz. Kardeşleriniz veya yakınlarınız, ebeveynlerinizle ilgili geçmişten gelen sorunlu bir konu yeniden gündeme gelebilir ama çözümsüz kalabilir.

Akrep Burç Yorumu 26 Ekim- Kasım 2020

Yeni haftaya Ay Balık burcunda ve Neptünle birlikte etki ediyor. Alkol veya başka birşey kullanıyorsanız temkinli olmanızı öneriyorum, Neptün ve Ay aşırı düzeyde zihin bulanıklığı yapabilir. İçtiklerinizden ya da yediklerinizden zehirlenmemeye dikkat edin. Güneş sizin burcunuzda ve uzun zamandır kariyerinizle ilgili gelişme bekliyorsanız tam zamanıdır. Okült, metafizik konularda ve astroloji eğitimleri için ideal zamandasınız sadece eğitim alma fikriniz varsa doğru öğretmeni bulmak için araştırma yapmanız yeterli. Zaten bu aralar tüm gizli kalmış olayların ve konuların peşine adeta bir dedektif gibi düşebilirsiniz. Hafta ortasında Ay Koç burcuna geçeceğinden gerginliklere karşı dikkat etmezseniz üzülebilirsiniz. Haftasonunda Venüs Teraziye geçiyor estetik operasyonlar için cerrahi müdahaleye uygun olmayan bir zaman dilimi ama küçük dokunuşlar, iğneli işlemler yaptırabilirsiniz. Hafta sonunda evli olanlar eşinizle farklı bir zaman geçirebilirsiniz, ani açılacak konulara karşı gardınızı da almalısınız. Kardeşleriniz veya yakınlarınızla miras beklentiniz veya davanız varsa tartışma ve gerilimden kaçınmalısınız. Ebeveynlerinizin mecburi sağlık kontrolleri olabilir, yardımınıza ihtiyaç duyabilirler. Merkür retrosundan dolayı özellikle karşınızda bulunanlara sarf ettiğiniz sözlere dikkat ediniz sert mizacınızdan adınız çıkmış sekize, inmez dokuza misali suçlamalara maruz kalmayın.

İçişleri Bakanlığından "selektör" açıklaması İçişleri Bakanlığından "selektör" açıklaması

Yay Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020

Yeni haftaya Ay Balık etkisiyle başlıyorsunuz ve siz hareketli, sürekli hayatı aktif yaşayan bir burç için dağınık zihin halinin size hata yaptırmamasına dikkat ediniz. Ebeveynlerinizle ilgili düşünceli, dalgın olabilirsiniz. Baba ile ilgili yada baba yerine koyduğunuz insanlarla ilgili ani gelişebilecek sağlık problemleri olabilir. Çocuklarınız varsa onların maddi ihtiyaçları olabilir, çocuklarınıza karşı gerilmemeye özen göstermeli, sözlerinizi özenle seçmelisiniz. Evliyseniz eşinizle, arkadaşlarınızın sebep olacağı tartışmalar yaşanabilir. İş ortaklarınız varsa ticari konuda kazançla ve çalışanlarınızla ilgli ani ve kısa süreli gerginliğe dikkat ediniz, etkisi sert olabilir. Çok sert etkilere sahip bir dolunay yaşanacak ve iş, hizmet, sağlık konusuna dikkat çekecektir. Kimselerle paylaşamadığınız ruhsıal sıkıntılarınızın sizi yormasına izin vermemelisiniz. Tabi bu arada gizli saklı işleriniz varsa dikkat edin ve yanlışı sürdürmeyin bedeli ağır olabilir. Haftasonuna doğru sağlık sorunları (baş, boğaz) ani bir şekilde yaşanabilir. Bacak, kemik ağrılarına dikkat ediniz.

Oğlak Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020

Yeni haftada Ay Balık burcunda ve yakınlarınız, kardeşlerinizle ilgili konulara karşı dikkat dağınıklığınız olabilir. Neptünle Ay birlikte ve zihin bulanıklığı yapacaktır dikkat ediniz, eğer ticaret yapıyorsanız daha dikkatli olunuz. Yakınlarınızla ilgili üzücü haberler alabilirsiniz, çok zor etkilere sahip bir dolunay yaşanacak, dolunaylar sonlanma, bitiş demektir. Venüs Teraziye geçiş yapıyor ve sizin iş, kariyerde yüzünüzün gülmesine sebep olacaktır. Ayrıca estetik operasyon yaptırmak isteyenler cerrahi operasyon için uygun zamanda değiliz ama iğneli, küçük operasyonlar için ideal zaman. Hafta ortasında Ay Koç burcunda olacak ve baba evinizle ilgili şifalanması gereken olaylar size duygusallık verebilir. Okült, ezoterik eğitim kararları alabilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim süreçleriyle ilgili sıkıntılar yaşanabilir ama çözümler bulacaksınız, daha önemlisi çocuklarınızda boğaz enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz ani gelişecektir. Maaşlı çalışıyorsanız iş ortamında hataya düşebilirsiniz lütfen asabileşmeden sözlerinize özen gösterin bir şeyler için geç olmasın.

Kova Burç Yorumu 26 Ekim-1 Kasım 2020

Ay Balık burcunda ve kazanç evinizde size zihin bulanıklığı verecektir. Neptün Aya eşlik ediyor ve parayla ilgili herhangi işiniz varsa lütfen hafta ortasına kadar tekrar tekrar gözden geçirin. Ama tabi bu sanat eserinden gelir elde etme şansı da veriyor ve ödeme alırken hesaplarınıza karşı temkinli, dikkatli olun. Hafta ortasında kardeşler veya yakın çevreyle ilgilenmek odağınızı oraya kaydırmak isteyebilirsiniz ama gerilmemeye ve sizi incitmelerine izin vermemeye özen gösterin. Güneşin Akrep burcuna geçişiyle birlikte okült, metafizik, astroloji, şifacılık gibi özel eğitimlerle ilgilenebilir, araştırabilirsiniz. Öyle ki arkadaş çevreniz dahi sizi yönlendirebilir. Haftasonunda ise daha çok baba evine, aileye odaklanabilir ve aniden bazı duyumlar alabilirsiniz, para ve mülklerle ilgili iyi haberler olacaktır sadece yanlış anlaşılmalara, ufak atışmalara dikkat ediniz.

Balık Burç Yorumu 26 ekim-1 Kasım 2020

Selam Ay sizin burcunuzda başlıyor yeni haftaya ve içsel olarak iniş çıkış halleri yaşayabilirsiniz. Anneyle veya hayatınızdaki kadının korumasını, desteğini tam anlamıyla kendinizde hissetmek isteyebilirsiniz. Hayatınızda biri varsa içsel olarak onunla yuva kurmaya veya tekseniz hayatınıza birinin girmesine ve yuva kurma isteğinize odaklanabilirsiniz. Madde kullanımına karşı özellikle uyarmak istiyorum, zihin bulanıklığınız olacaktır. Gelir konusunda arkadaş çevrenizden veya bazı özel yerlerden beklentiniz olabilir. Venüs Terazi burcuna geçiyor ve size tam beklediğiniz mebla olmasa da gelir elde etme fırsatı doğuyor. Sanatsal veya sanata yakın işlerle uğraşıyorsanız iş bulabilir, eser satabilirsiniz, henüz geniş kitlelere yayılamasanız da günü kurtarabilirsiniz. Hafta ortasında yakınlarınızla ilgili duygusal anlar hatta bu konuda aşırılıklar yaşanabilir. Kardeşlerden veye yakınlarınızdan maddi destek bulabilirsiniz ama farklı bir teklifle ancak bu desteği alabilirsiniz. Haftasonunda ticari bağlantısı olanlar şehirdışı, yurtdışıyla ilgili yeni oluşumlar, farklı kararlar alabilir. Hayatına okült, metafizik, astroloji eğitimlerini dahil etmek isteyenler bu konularda araştırmaya koyulabilir. Aynı zamanda bu eğitimlerle ilgili olağanüstü fırsatlar elde edebilir. Çok zorlu etkilere sahip bir dolunay yaşanacak ve bu sizi kardeşler, yakın çevre, ticari konularda uyaracaktır. Rüyalarınızda yoğunluk artabilir.