Koç Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020    -  Yeni haftaya Ay Balık burcunda ve hayal kırıklıklarının etkisiyle başlıyorsunuz. Ebeveynlerin durumlarında ani değişimler olacaktır. Evlilikte ve iş ortaklıklarınızda karşınızdaki kişiyi zapdurapt altına almak ve karşınızdaki kişinin fikirlerini yok saymak, baskı oluşturmak ilişkilerinizde krize sebep olacak. Ebeveynlerden kalan miraslarla ilgili hukuk davası olanlar sona çeyrek kaldığını görecektir. Kazanç ortaklığı olanlar ne yazık ki bu hafta kazançla ilgili krizli ve bir o kadar da psikolojik yönden yorucu bir süreç yaşanabilir. Gelir ve kazançta ortaklı işlerde hakkınızın yendiğini düşüneceksiniz ve siz Koçlar bu durumdan yara alabilirsiniz, güveniniz sarsılabilir. Cuma gününden itibaren sizin için büyük önem taşıyan gelirlerinizle ilgili bir imkanın doğacağını ve sizi bir nebze rahatlatacağını söyleyebilirim. 30 Kasımda yaşanacak olan dolunay süreci kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, yakın çevre ve eğitim, bilgiye ulaşma şeklinizden tutun trafikte dahi size kendinizi, ilişkilerinizi sorgulatacaktır. Yeni eğitim kararları alabilir ve yakınlarınızla duygusal anlamda daha çok irtibata geçmek isteyebilirsiniz.


 Boğa Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020  -  Ay Balık burcunda ve sosyal çevrenizden kaynaklı bazı olumsuz etkilerle yeni haftaya başlıyorsunuz. Dostlardan, arkadaşlardan alınacak ani gidiş  haberleri duygusal olarak sizde yıkım yaşatabilir. Bu gidişler illa ki kayıp şeklinde olmak zorunda değil, hayatınızdan ani bir kararla çıkabilirler. İş hizmet alanında olanlar yöneticilerle, mesai arkadaşlarıyla bu hafta özellikle krizli anlar yaşayabilirler. İş arkadaşlarınızla aranızda geçebilecek diyaloğa çok dikkat etmelisiniz, kullanacağınız sözleri özenle seçmelisiniz. Evli olan Boğa burçları eşinizle sevginin en güzel halini, tutkuyu yaşamak varken lütfen kırıcı sözler etmekten, tartışma ortamı yaratmaktan kaçının. Cuma günü Ay sizin burcunuzda olacak ve haftasonu boyunca ilişkilerde gücün sizden yana olmasını sağlayacak. Karşınızda eşiniz, iş ortağınız olabilir.Hayatınızdaki insanları suçlarken çok dikkatli olun. Geri dönüşü olmayan ani kararlarlar ve onların sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz. 30 Kasımda dolunay  gelirlerinizle ilgili, uzak akrabalardan gelebilecek miraslarla ilgili etkiler verecektir. Ama bu miraslarla ilgili tamamlanmamış davalar olabilir.

 İkizler Burç Yorumu 23 Kasım-29Kasım 2020   - 30 Kasım dolunayı sizin burcunuzda yaşanacak ve toplum önündeki statünüzle ilgili bazı konularda mecburi razı oluş etkileri yaşatacak. Aile büyüklerinizle ilgili bazı olumsuz durumlar yaşanacaktır. Sosyal faaliyetlerinizde hızlanma etkisi talep ediyor olsanız da pandemi nedeniyle kendinizi yavaşlatmalısınız. İletişimsel olarak sosyal mecralarda aktif olabilirsiniz, her zamankinden daha fazla bu mecralarda kendinizi görünür kılabilirsiniz. Hizmet sektöründe olanlar kesinlikle sözlerine dikkat etmeli, ani tartışma ortamlarından uzak olmalı. Haftasonunda kendi içinize çekilmek, izole bir ortam yaratmak isteyebilirsiniz. Ortaklı işler yapanlar gelirlerle ilgili yaşanabileceklerden dolayı ani ve sarsıcı kararlar almak zorunda kalabilir. Bekar olanlar ilişkilerinde bu süreçte yalnız kalmak, arınmak kendini dinlemek isteyebilir.

 Yengeç Burç Yorumu  23 Kasım-29 Kasım 2020  - Ay Balık burcunda ve şehirdışı iş bağlantılarınız varsa, bu konularda dalgın olmamak, temkinli, dikkatli olmanız gerekiyor. İş anlaşmalarınızda geçici de olsa bazı aksaklıklar yaşanabilir. Ebeveynleri şehirdışında olanlar duygusal anlar ve özlem yaşayabilirler. Arkadaşlıklarınızda bazı sorunlar kırgınlıklar yaşanacağından, sizin gergin enerjiler içinde olmanızı sağlayacaktır. Tabi dostlarla temasta sözlerinizi özenle seçmeli olabilecek kırgınlıkların önüne geçmelisiniz. Hafta ortasında yeni iş projeleri konusunda harekete geçeceksiniz ve sancılı da olsa yeni  kazançlar elde edebileceksiniz. 30 Kasım dolunayı sizlere bilinçaltı konularında etki edeceğinden farklı bir psikolojik süreç yaşatabilir. Yeni okült eğitim kararı alabilir, hayatınızın gidişatıyla ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.  Tabi sağlık konusunda da sizlere dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.


Aslan Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020  -Ay Balık burcunda ve geliriniz, yatırımlarınız ve ödemelerinizle ilgili konularda dalgın olmamanız ve iyice irdeleyip, incelemeniz gerektiğini gösteriyor. Evliyseniz eşin geliriyle ilgili bazı beklentileriniz karşılanmayabilir. Bekar Aslan burçları dikkatlerini emek verdikleri ilişkilerine yöneltebilir, ilişkisini gözden geçirmek isteyebilir. Kariyerde maddi kayıplar olabilir, hizmet alanında çalışanlar yoğun iş temposundan dolayı bağışıklık sistemlerini kontrol etmeli, vitamin  takviyeleri almalılar. İş arkadaşlarınız veya işvereninizden bu süreçte bazı rahatsız edici davranışlar görebilirsiniz, arkanızdan iş çevridiğini duyabilirsiniz. Haftasonunda kariyerle ilgili sorunlarınız varsa çözüm üretebilirsiniz. 30 Kasım dolunay etkisiyle birlikte arkadaşlıklarınızı gözden geçirebilir, ayıklama yapmak isteyebilirsiniz. Pandemi sürecinde sosyal projelerde yer alamasanız da sosyal medyada kendinizi görünür kılmak isteyeceksiniz.


Başak Burç Yorumu  23 Kasım-29 Kasım 2020  - Ay karşıt burcunuzda olduğundan dolayı iş ortaklıklarıyla ilgili anlaşmalar, sözleşmeler yapmanız gerekiyorsa dalgın olmamaya, dikkat etmelisiniz. Evli olanlar eşinizle aranızda ufak tefek duygusal bir süreç yaşanabilir. Gelirinizle ilgili yakınlarınızla aranızda sorun yaşanabilir ve evliyseniz eşinizden habersiz  gizli bir ilişkiniz varsa oraya maddi destek verebilirsiniz. Kardeşlerle iletişiminizde tartışmalardan kaçınmalısınız. Evli olanlar eşinin kazancıyla yeni bir yatırım yapmak isteyebilir. Şehirdışı iş bağlantınız varsa temkini elden bırakmamalı, sakin olmalısınız, alışık olmadığınız farklı bazı durumlar yaşanabilir. Bazı arkadaşlarınızla birlikte şehirdışı iş projeleri planlayabilirsiniz. 30 Kasım dolunayı kariyerinizle ilgili size yeni bir iş fırsatı sunabilir, kariyerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.


 Terazi Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020 -Ay Balık burcunda hizmet alanında size dalgınlık, melankoli etkisi verebilir. Bulaşıcı hastalık konusunda daha temkinli olmalı, tedbirinizi almalısınız. Annenizde veya aileden kadınlardan duyacağınız  sağlık problemi haberleri onları koruma isteğinizi artırabilir. Gelirinizle ilgili sıkıntılı bir süreç yaşayacaksınız, unutulmuş veya ertelenmiş ödemeleriniz varsa bu yüzden ödeme zorluğu içinde olabilirsiniz. Her zamankinden çok çalışarak, her zamankinden zor ve az gelir elde edebilirsiniz. Hafta ortasında ise evli olan Terazi burçları eşinizle tartışma yaşamak istemiyorsanız alttan almalı, huzurlu bir ortamı  sağlamalısınız. İş ortaklığı olanlar ise ortaklarınızla aynı paydada buluşamıyorsanız bir süre birbirinizden uzak durmalısınız. Yakın çevrenizden birileriyle yakınlaşma fikriniz olsa da yaklaşımınız, sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Ebeveynlerle ilgili bazı süreçler yaşanabilir ve siz yakınlarınızdan uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Haftasonuna doğru beklediğiniz veya beklemediğiniz yerlerden gelir elde edebilirsiniz. 30 Kasım dolunayı size şehirdışı, yurtdışı konularında kazanç ve gelir elde etme ile ilgili etkiler verebilir. Yakınlarınızdan uzaklaşma fikrini gözden geçirebilirsiniz.

 Akrep Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020 -Ay Balık burcunda ve sevgiliniz varsa, ilişkide hissettiğiniz sevgi şeklinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacaktır. İlişkinizde hissedilen sevginin şeklini sorgulayabilirsiniz, ama bu biraz krizli olabilir. Sözleriniz çevrenizdeki insanları rahatsız edebilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Evli Akrep burçları eşinizle sorunlar, tartışmalar yaşanacaktır ama olacakların önüne geçmeniz mümkün. Kazanç ve gelirle ilgili eski bağlantılarınızın da olduğu bir anlaşmadan güzel fırsatlar elde edebilirsiniz ama biraz zorluk yaşayabilirsiniz.Ortaklı bazı projelerde ani bir kararla yer alacaksınız, yalnız fitne fesat peşinde olan bazı insanlara dikkat etmelisiniz. Bekar olan Akrep burçları arkadaş çevrenizden birisiyle yakınlaşabilirsiniz. Kardeşlerle ve yakınlarınızla ortak miras konusunda dava açabilir, sonuca ulaşma kararı alabilirsiniz. Evli bazı Akrep burçları aldatıldığını öğrenebilir, sinirlerinize hakim olmalısınız. 30 Kasım dolunayı dış kaynaklı maddi beklentiler, miraslar konusunda size bazı etkiler verecektir.


Yay Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020  - Güneş sizin evinizde ve Yay burçlarını daha görünür kılıyor. Kariyerde kendinizi gösterme ve hedeflerinize ulaşmak için Güneş ışınlarının gücünü kullanma zamanıdır. Ay Balık burcunda ve köklerinizle ebeveynlerinizle ilgili konularda hassasiyet yaşatabilir. Duygusal zamanlar yaşayabilirsiniz. Gelirinizle ilgili keyfi harcamalar sizi zorlayacaktır. Bekar olan Yay burçları duygusal şifalanacakları sevgiliyle tanışacaklar. Hizmet sektöründe olan Yay burçları iş arkadaşlarınızdan kaynaklı arkanızdan dönen gizli saklı işlere karşı dikkat ediniz. Ani oluşabilecek sağlık problemlerini ciddiye alarak kontrollerinizi yaptırmalısınız. 30 Kasım dolunayı size evlilik konusunda bazı şeyleri gözden geçirmeniz için etkiler verecek. Aynı zamanda iş ortaklıkları, yeni anlaşma, sözleşmelerle ilgili etkiler verecektir.

Oğlak Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020 - Ay Balık burcunda ve size kardeşler, kuzenler, yakın akrabalar, eğitimler, iletişim konularında etkiler sunuyor. Ama duygusal süreçler olacağı gibi dalgınlıkların da çok olacağı bir zaman. Arkadaş çevrenizden biriyle aniden sevgili olabilirsiniz. Kariyer konusunda uzun süredir aldığınız olumsuz gezegen etkileri artık bitti ve siz de kariyer odaklı olarak hızla ilerleyeceksiniz. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizde bugünlerde sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bekar Oğlak burçları stresli bir zaman yaşıyor olabilir ayrılıklardan dolayı. Sizler 30 Kasım dolunayından hizmet alanınız ve hastalıklar, evcil hayvanlarınızla ilgili etkiler alacaksınız. Özellikle sağlık sorunlarına karşı temkinli olmalısınız, ebeveynlerinizin sağlığı konusunda da duyarlı olmalısınız.

Küçükçekmece'de halı fabrikasında yangın Küçükçekmece'de halı fabrikasında yangın

Kova Burç Yorumu 23 Kasım-29 Kasım 2020 -Ay Balık burcunda ve sizi gelirinizle ilgili dalgın olmamanız konusunda uyarıyor. Alacak verecekle ilgili dolandırılmaya karşı dikkat etmelisiniz. Para ile ilgili herhangi bir beklentiniz varsa tartışma, tatsızlık yaşamamak adına dikkat etmelisiniz. Şehirdışı veya yurtdışı bağlantılı yakınlarınızla birlikte iş anlaşması yaptıysanız ve gelir elde etmeyi bekliyorsanız umduğunuzu bulamayabilirsiniz, tartışmalar kaçınılmaz olacaktır. Trafikte oluşabilecek risklere karşı dikkatli olmanızı öneriyorum. Kariyer planları olanlar sosyal çevreden alacakları destekle birlikte amacına ulaşabilecekler. Haftasonunda ebeveynlerden duygusal anlamda bazı ani haberler alınabilir.Cuma günü ebeveynlerden ani haberler alabilirsiniz. 30 Kasım dolunayı keyifli zaman geçirmek, arkadaşlarınızla birlikte keyfli zaman geçirmek istesenizde sizleri bu konularda uyaracaktır ve dostlarınızla aranıza mesafe koymanızı sağlayacaktır. Arkadaşlarınızdan bulaşıcı hastalıkla ilgili olumsuz haberler alabilirsiniz.

Balık Burç Yorumu  23 Kasım-29 Kasım 2020 -Ay sizin burcunuzda ve kendinizle ilgili, hayattan istediklerinizle ilgili bazı yanılsamalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi etrafınızdaki kişilere karşı doğru ifade edemeyebilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili ani bir şekilde sağlık problemleri yaşanabileceği gibi tartışma, gerilim ihtimali de var. Gelir giderinize dikkat etmelisiniz ve size umduğunuz rakam olmasa da daha düşük bir bütçeli bir ödeme yapılabilir. Tartışmamaya özen gösterin ki uzun zamandır beklenen fırsatlara kapılarınızı kapatmayın. Haftasonunda beklenmeyeni bekle ilkesi çalışabilir ve mirasla ilgili beklentiniz varsa, davalarınız varsa haber alabilirsiniz. Ebeveynleriniz, kardeşler, yakınlarınızla ilgili bazı haberler alırsınız. Sanatsal bir işle meşgulseniz şehirdışından bazı iş teklifleri alabilirsiniz ama maddi beklentileriniz tam anlanıyla karşılanmayabilir. Bu durumda iyi düşünmeli ve araştırmalısınız, tartışmalardan kaçınmalısınız. 30 Kasım dolunayı köklerinizle, aileyle ilgili ani etkiler verecektir, bugüne kadar ailenizle ilgili neleri ihmal ettiyseniz kendinizi ve bugüne kadarki yaklaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bazı Balık burçları ailesinin yanına taşınma fikrine sahip olabilir.

Karma Astrolog Dilek Irmak Kara