Koç Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kasım Haftası 

Yeni haftada gizli saklı yürüttüğünüz bir ilişki varsa o konuda birtakım krizli günler yaşayabilirsiniz. Mars retrosu kendinizle ilgili bilinçaltınızda baskı yaşamanıza, biraz da her şeyden uzak kalma isteğinize sebep olmuştu.Mars düz hareketine geçti, hayatınız yeniden hızlanabilir.Tabi tartışmalar da artabilir kendinizi kontrol etmelisiniz. Jüpiter-Pluto kavuşumu kariyer alanınızda gerçekleşti ve size köklü değişimler getirebilir. Bugüne kadar neden katlanmışım, neden kendimi heba etmişim diyebilir ve işi değiştirebilirsiniz. Şehirlerarası, uluslarası ticaret yapma kararı alarak bir anda kalıcı değişiklikler yapabilirsiniz.  Tabi kişisel doğum haritalarında bu etkiler farklılıklar gösterebilir. Terfi bekleyenler bir anda yükselebilir. Şehirdışındaki yakınlarınızdan hoş olmayan haberler alabilirsiniz. Herkesten ve her şeyden şüphe etmekten vazgeçmelisiniz. Evli olanlar eşiyle uyum içinde güzel bir hafta yaşayabilir. Bekar Koç burçları yeni tanışmalar gündeminizde olacak. Hastane ve bulaşıcı hastalıklara malum pandemiden ötürü özellikle önleminizi almalısınız.

Boğa Burç Yorumu  16 Kasım-22 Kasım 2020

Mars retrosu bilinçaltınızı zorlamıştı.Marsın düz hareketine geçmesiyle birlikte bilinaltınızda hangi konuda baskı, suçluluk duygusu hissetiyseniz kendinizi azad etmelisiniz. Öfkenizi kontrol altına alın. Pluto-Jüpiter kavuşumu şehirlerarası belki de uluslararası konularda hayatınızda köklü değişimler etkisi yaratabilir. Bir anda taşınma yer değiştirme kararı alabilirsiniz. İş konusunda disiplinli çalışmalarınızla kazanma sürecine girdiniz ama 21 Kasımda daha da hızlanacaksınız. Güzellik, estetik harcamalarında farkında olmadan abartıya kaçabilirsiniz, bu durum ilerde size sorun çıkarabilir. Eşinizle ani çıkabilecek kıskançlık tartışmalarına dikkat etmelisiniz. Sizden habersiz bazı kaynaklara yapılan harcamalardan haberdar olabilir ve gerilebilirsiniz. Eşinizle birlikte yaptığınız harcamalarda daha dikkatli olmazsanız, hesaplarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Kardeşler veya yakınlarınızla ortak işlerinizde aranızı bazı kötü niyetli kişilerin açmasına izin vermemelisiniz. Arkadaş çevrenizden bulaşıcı hastalık haberleri duyduğunuzda gecikmiş olabilirsiniz, tedbirli olun. Kişisel doğum haritalarınız tabi ki daha farklı etkilenecektir.

İkizler Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kasım 2020

Mars retrosu dostlarınız, arkadaşlarınız evinden size durağanlık, isteksizlik etkisi vermişti. Mars düz harekete geçti ve yeniden arkadaşlarla görüşme isteği, sosyal projelerde yer alma isteği duyabilirsiniz.
Yeni estetik operasyon kararları alabilirsiniz. Ev sahibi olabilir ve olmak için kredi çekebilirsiniz. Hizmet alanında nereye emek veriyorsanız özellikle bu alanda arkanızdan dönen birtakım hainlikler, ayağınızı kaydırmak üzere yapılan  iftiralar işvereninizle aranızı açabilir ya da yöneticilerinizle tartışma ortamının doğmasına sebep olabilir. Kapalı kapılar ardında olan biten dedikodular size yanlış kararlar aldırabilir dikkat edin, sakin olmaya çabalayın. Evli olanlar eşinizi alıp bir süre bulunduğunuz yerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bekar olan İkizler burcu birlikte çalıştıkları yerden birilerinin dikkatini çekecektir. Sosyal çevreden, arkadaşlardan bazılarıyla hızlı bir çekim yaşanacak ve yeni beraberlikler görülecektir. Haftasonunda şehirdışı kaynaklı canınızı sıkabilecek laflar, gıybetler kulağınıza gelebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Kişisel doğum haritalarınızda çok daha farklı etkiler görülecektir.

Yengeç Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kasım 2020


Mars retrosu kariyer alanınızda yaşandı ve nihayet Mars düz hareketine geçti. Size yeniden kariyer ve yeni kazançlar için koşuşturma, hayatınız için çabalama imkanı veriyor. Kariyer yaparken aile hayatınızı ihmal edebilirsiniz ikisi arasında dengeleri sağlamalısınız. Çalışansanız yöneticilerinizle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Jüpiter-Pluto kavuşumu evlilik, ortaklık, sözleşmeler evinizde, size bu konularda köklü değişimler getirebilir. Monotonluktan sıkıldığınızı düşünerek hayata bakışınızı değiştirebilirsiniz. Bekarlar evlenme kararı alırken, evliler eşle arasındaki o görünmez duvarı kaldırarak ilşkinin enerjisini artırabilir. Tabi bu etkiler kişisel doğum haritalarında elbette farklılıklar gösterecektir hem olumlu hem olumsuz yönde. Beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz.
Önünüze yeni iş fırsatları çıkabilir değerlendirin.

Aslan Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kasım 2020

Mars retrosu size uzak yerler, yollarla ilgili durağanlık etkisi vermiş olabilir. Mars düz harekete geçti ve şehirlerarası, uluslararası ticaret yapanların yeniden hayatı hızlanıyor.
Pluto-Jüpiter kavuşum etkisiyle kariyer ve işinizde köklü değişimler yapabileceksiniz. Ama her ne olacaksa emin olun hayrınıza olacak. Beslenme düzeninizi yeniden ele alabilir hatta hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Bulaşıcı hastalık riskine karşı birlikte çalıştığınız insanlarla temasa dikkat etmelisiniz. Kariyer konusunda daha hırslı olabilirsiniz. Aileyle aranızdaki iletişim dilinize, üslubunuza dikkat etmeli kırıcı olmamalısınız. Bekar Aslan burçları sevgilinizle sosyal ortamlarda zaman geçireceksiniz ve sosyal projelerde yer almak isteyeceksiniz. Ailede anne veya diğer kadınların sağlık sorunları olabilir ama ailedeki kadınlar ani ameliyat kararları alabilir estetik operasyonlar olacaktır elbette. Yakın çevreyle ticari bir bağınız varsa güzel gelir elde edebilirsiniz.
Tabi bu etkiler kişisel doğum haritasında elbette farklılıklar gösterecektir.

Başak Burç Yorumu 16 Kasım- 22 Kasım 2020


Mars retrosu sizin gelir gider evinizi etkilemişti ve durağan konuma geçmiştiniz.Marsın ileri harekete geçmesiyle birlikte harcamalarınızda artış olabilir, dikkat etmelisiniz.
Yeni iş fırsatları doğabilir, yeni kazançlar elde edebilirsiniz, ayağınıza gelen fırsatı kaçırmamalısınız. Jüpiter-Pluto sizin aşk ve keyifler, sahne, sanat faaliyetleri evinizde gerçekleşti.
Tabi ki bu konularda size kalıcı köklü değişim etkileri verecektir. Kendiniz resetleyebilir ayağınıza gelen bu değişim fırsatlarını olumlu yönde kullanabilirsiniz. Ailede anneye karşı maddi manevi bağımlılığınız varsa özgürleşmek, bağımsız olmak isteyeceksiniz. Yakınlarınızla krizli konuşmalar yaşanabilir ve eleştriye maruz kalabilirsiniz. Aileye hatta kendinize dahi açık ve dürüst olmadığınızdan kaynaklanacaktır, bazı gizli saklı ilişkiler başınıza iş açabilir. Eğer maaşlı çalışıyorsanız bir süre özgür kalmak, ara vermek isteyebilirsiniz hele ki şehirdışı işleri olanlar bu etkiyi alabilir. Kardeşlerinizin bazı durumları sizin gerilmenizi sağlayacaktır, kayıp yaşamış olanlar özellikle daha duygusal süreçlerden geçeceksiniz. 21 Kasımdan itibaren evinizle ilgili değişim sürecinde olacaksınız. Tabi bu etkiler kişisel doğum haritalarında farklılıklar gösterecektir haliyle.

Terazi Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kasım 2020


Mars retrosu sizin evlilik, ortaklık, sözleşmeler evinizde yaşanmış ve bu konularda sizi olumsuz etkilemişti. Nihayet Mars düz harekete geçti ve evliyseniz eşinizle aranızda oluşan pürüzleri onarma yoluna gidebilirsiniz. İş ortaklığınız varsa harekete geçebilir işlerinizi yoluna koymak için emek sarfedebilirsiniz. Jüpiter-Pluto gibi iki köklü gezegenin kavuşum etkisini aile evinizde yaşadınız.
Taşınabilir, yer değiştirebilir, kalıcı köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizden yana özgürleşmek isteyebilirsiniz. Estetik kararları alabilirsiniz ama bulaşıcı hastalık riskine karşı özelikle tedbiri elden bırakmayın. Yaşca ileri ebeveynlerin sağlık durumlarındaki olumsuz değişim sizi elbette ki üzecektir. Keyfi para harcama konusunda daha dikkatli ve hesaplı olmalısınız.
Unutulmuş ödemeler aniden önünüze gelebilir. Kişisel doğum haritalarında farklı etkiler tabi ki çok olacaktır.

Akrep Burç Yprumu 16 Kasım- 22 Kasım 2020


Mars retrosunu iş, hizmet, sağlık evinizde yaşadınız. Mars düz hareketine geçerek sizi bu alanlarda özgürleştirecek, adeta yolunuzu açacak. Daha hırslı, daha istekli etkilerle işiniz için emek sarf edeceksiniz. Mars retrosu etkisiyle işten çıkmış ya da çıkarılmış olanlar yeni iş fırsatları elde edebilir. Yalnızca kendinizi gelir konusunda ifade ederken daha naif, daha hassas bir üslup kullanmalısınız.
Pluto-Jüpiter kavuşumu sizin kardeşler ve yakın çevre konularında etkileyecek. Medyatik olmak, göz önünde olmak, iletişim araçlarını kazanca çevirmek amaçlı köklü değişim kararları alacak, almakla da kalmayıp atağa geçeceksiniz. Kardeşler ve yakın çevreyle ilgili davranışlarda değişime gidebilir, üslubunuzu değiştirebilirsiniz. Yakın çevrenizde olan yaşca büyük insanların gidişleri sizi çok etkileyecek.
Haftasonu duygusal açıdan çok zayıf, hassas olacaksınız, ama bulaşıcı hastalık ihtimaline karşı dikkat etmelisiniz. Bekar olanlar haftasonu ilişkilerde kırgınlık, alınganlık yaşabilir.
Tabi ki kişisel doğum haritalarında farklı birçok etkiler olacaktır.

Fırat Çakıroğlu’na hakaret eden CHP’li Simge Eldeniz başkan yardımcısı olarak atandı Fırat Çakıroğlu’na hakaret eden CHP’li Simge Eldeniz başkan yardımcısı olarak atandı


Yay Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kadım 2020


Mars retrosu sizin aşk, hobiler, sanatsal faaliyetler, keyifler evinizde yaşandı ve size bir durağanlık, isteksizlik, bıkkınlık hisleri yaşatmıştı. Ve Mars düz hareketine geçti tüm bu konularda yeniden enerjik, istekli konumda olacaksınız. Sosyal çevrenizden kişilerle güzel zamanlar geçireceksiniz. Jüpiter-Pluto kavuşumu gelir, para evinizde yaşandı bu da size gelirlerinizi artırmak konusunda ekstra fırsatlar sunacaktır. Bu fırsatlar uzun soluklu olacağından ev alma, mülk edinme konusunda bir yöneliminiz olabilir. Evli olanlar eşinize karşı sadakatiniz sorgulanacağından dolayı kendinize dahi dürüst olursanız kazanan siz olursunuz. Ama dürüst olmayanlar elbette ki evliliklerinden özgürleşebilir, ayrılık yaşayabilirler. Uzun zamandır gökyüzü karmadan çalışıyor yani gökyüzünde ne varsa, yeryüzünde o vardır ilkesi çalışıyor. Kendine dürüst olmayanlar, eşe sadık olmayanlar işte tam da bu karmik etkilerden payına düşeni alacaktır. Kişisel doğum haritanızda farklı etkiler yaşanabilir.


Oğlak Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kasım 2020

Mars retrosunu aile, kökler evinizden etkiler alarak ve kayıplar vererek yaşadınız. Mars düz hareketine başladı ve artık bu konularda toparlanma, yaraları sarma zamanıdır.
Jüpiter-Pluto kavuşumu sizin direkt günlük yaşantınızı, hayata bakış biçiminizi, fikirlerinizi gösteren evde yaşandı. Zaten siz Oğlaklar uzun bir zamandır hayatınıza sert etkiler almaktan oldukça yorgunsunuz. Bu gezegen kavuşumu size yeni fırsatlar sunacak ve size köklü değişiklik etkileri verecek. Gelen fırsatları lütfen kaçırmayın değerlendirin. Evli olanlar eşinizle tartışmalara, gerilimli anlara karşı çok dikkat edin, elinizden geldiğince gerilimden kaçının. Kariyerde yeni güzel fırsatlar, oluşumlar sizi sevindirecektir. Şehirdışındaki arkadaş ve dostlardan yana sağlık problemi haberleri alabilirsiniz.
Sizler ev içi kazalarına  özellikle kafa travmasına karşı ve kesici aletlerle iş yaparken, yemek yaparken lütfen dikkat ediniz. Arkadaş çevrenizden duyabileceğiniz sözler canınızı sıkarak, keyfinizin kaçmasına sebep olabilir. Yeni gelir fırsatlarında  özgür ve bağımsız kararlar almanız gerekiyor ve sosyal çevrenizden bu anlamda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.
Kişisel haritalarda kişinin doğum haritası doğrultusunda farklı etkiler olabilir.

 Kova Burç Yorumu 16 Kasım-22 Kasım 2020

Mars retrosunu kardeşler, yakın çevre, iletişim biçiminiz, iletişim cihazları, medya konularında durağanlık, aksama etkileri alarak yaşadınız. Nihayet Mars düz harekete geçti ve tüm bu saydığım konularda eğitimde dahi hangisinde sorun yaşadıysanız şimdi onarma, tamir edip yapılandırma zamanıdır. Sizler bu ara sosyal çevrenizdeki insanlardan, sosyal etkinliklerden uzak olmak biraz özgürleşmek isteyebilirsiniz. Ne de olsa fazla tahammül edemezsiniz sürekli aynı faaliyetlere veya aynı insanlarla takılmaya. Pluto-Jüpiter kavuşumu bilinçaltı evinizde yaşandı ve sizin hayata bakış açınızda kendinize koyduğunuz sınırlarda, kariyer konularında köklü bir değişim yaşatacak. Yalnız olanlar evlilik kararı alabilir ama bu evlilik daha çok sizi kariyer anlamında yüceltecek, uzak yollarla ilgili maddi özgürlükler getirecek türden yani mantık evliliği şeklinde olabilir. Pluto-Jüpiter kavuşumu bilinçaltınızda büyük bir aydınlanmanın, dönüşümün habercisi olacaktır. Kendinizde estetik görünümle ilgili giyim tarzınızdan tutun görünür olmaya, medyatik olmaya kadar değişimler yapabilirsiniz. Daha çok sanatsal işler yapıyorsanız bu alanlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kişisel haritalarda farklı etkiler olabilir.


 Balık Burç Yorumu 16 Kadım-22 Kasım 2020


Mars retrosu sizin gelir, para evinizde yaşandı ve çoğunuzu gelirinizden etti, kariyerde kayıplar yaşattı.Mars düz harekete nihayet geçti ve herhalde bu durum en çok sizi rahatlatacaktır.
Yeni gelir elde etme fırsatıyla birlikte ekonomik olarak özgürleşeceksiniz ama kariyer konusunda eskisinden daha özgür, bağımsız kararlar alabileceksiniz. Harcamalarınız hızlanabilir özellikle uyarmak istiyorum. Pluto-Jüpiter kavuşumu sosyal çevre, arkadaşlıklar evinizde yaşandı. Bugüne kadar maddi olarak sosyal faaliyetlerden uzak kalmak zorunda olanlar bundan böyle o etkinlikleri düzenleyen bile olabilir. Tabi arkadaş çevrenizde köklü değişimler olacak, yeni bir çevreye girebilirsiniz. Hayata karşı bakış açınız değişecek ve yakın çevrenizde olan insanlardan, olaylardan özgürleşmeyi tercih edebilirsiniz. 21 Kasım itibariyle kariyerde hızlı değişim ve çok keyifli fırsatlar önünüze geliyor kaçırmayın, değerlendirin derim. Tabi kişisel doğum haritalarında bulunan birçok gezegen açısı farklı etkiler yaşatacaktır.

Karma Astrolog Dilek Irmak Kara