Koç Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Yeni haftada duygusal anlamda rahatlamak istercesine hobilerinize, dostlarınızla bir araya gelmeye biraz da harcama yapma isteğinize yöneliyorsunuz. Güzellik ve bakım amaçlı harcama yapabilirsiniz ama farkında olmadan ipin ucunu kaçırabilir, maddi sıkıntıya girebilirsiniz. İmkan bulabilirseniz sanatsal faaliyetlerde yer almak sizi rahatlatacaktır. Eşinizle, sevgilinizle tutku ve sevgi yoğunluğu yaşayacaksınız. Hafta ortasında ise işte çok enerjik ve iş ilişkilerinde oldukça sosyal olduğunuz bir zaman başlıyor. Şehirdışı, yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa, sözleşme yapmak adına uygun zamandasınız. Tabi Güneş Akrep burcunda olduğu için bağlantılı olduğunuz kişilere Merkürün Akrep burcuna geçişiyle birlikte kırıcı, yargılayan, şüpheci davranmamaya özellikle dikkat etmelisiniz. Kendi burcunuzun gezegeni olan Mars henüz retro hareketinde ve birçok karşılaşmada siz haksız ve güçsüz pozisyona düşebilir ve üzülen taraf olabilirsiniz. Rüyalarınızdaki yoğunluk dikkatinizi çekecektir, ben rüya görmem görsem de hatırlamam diyenler rüyalarına yönelebilir. Bazı hayalleriniz, arzularınız varsa biraz daha sabırlı olun lütfen. Harcamalarınızda ise özellikle evli olanlar eşinden gizli, hak etmeyecek bazı uygunsuz kişilere harcama yaparsanız başınız ağrıyabilir, gizlilikler ancak kişiye dert olarak dönüş yapar. Haftasonu eşinizle, sevgilinizle güzel zaman geçirecektir. İştah artışına ve tatlı tüketimine dikkat edin. Haftasonunda kardeşlerle iş bağlantısı olan Koç burçları şehir ve yurtdışı kaynaklı işlerde kardeşlerinizle iletişime dikkat ediniz. Bazı Koç burçları haftasonu bile iş anlaşması peşinde gayretinde olacaktır.

Boğa Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Ailenizle ilgili konularda oldukça korumacı ve aile üstünde baskın, söz sahibi olabilirsiniz. Bilinçaltı karmaşası, kırgınlıklar, sağlık problemleri sizi biraz meşgul edecektir, daha sakin ve çözüm odaklı olursanız kolay atlatabilirsiniz. Hafta ortasına doğru sağlıklı beslenme, diyet kararı alabilir diyetisyen yardımı almak isteyebilirsiniz. Tabi iştah artışı, tatlı ihtiyacınız da yoğun olabilir. Eğer işverenseniz çalışanlarınızla aranızda iletişim dilinizin krize dönüşmemesine dikkat etmelisiniz. Eğer siz de çalışansanız lütfen iletişim dilinize dikkat edin. Eşinizle veya sevgilinizle bazı konularda karşı karşıya gelebilirsiniz, tedbirinizi almalı karşılıklı üzülmemek için çaba göstermelisiniz. Estetik operasyonlar için Mars retrosu pazar günü bitiyor ve uygun bir zaman dilimidir. Eşiniz veya iş ortaklıklarınız varsa şüpheci olmayın, kırıcı sözler sarf etmeyin siz üzülürsünüz. Mars retrosunun bitmesiyle birlikte içsel olarak hayatınızın, iş yaşamınızın hızlanması sizi sevindirecektir. Bekar Boğa burçları haftasonu yeni insanlarla enerjinin yoğun olduğu bir ortamda tanışabilirsiniz, yıldırım aşkı yaşadığınızı dahi düşünebilirsiniz. Tatlı , abur cubur tüketimine sınır getirmelisiniz, insülin direncine karşı dikkatli olmalısınız.

İkizler Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Sizler haftaya kardeşler veya kuzenlerle birlikte kazanç ortaklığı olanlar gelirler üzerine baskıcı olmakla beraber planlayan, yeni kazanç fikirleri üreten taraf olabilirsiniz. Tabi krizli, zorlayıcı olsa da kazanç zamanıdır. Kardeşlerden yada yakın çevreden yüksek ateş gibi sağlık problemleri haberi alabilir ve yanlarında olmak isteyebilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlık durumları sizi üzebilir, beslenmelerini ele almak isteyebilirsiniz, ama sözlerinize dikkat etmelisiniz. Beslenmeyle, sağlıkla ilgili fiziksel güzellik için harcamanız olacaktır fakat haftasonunu Mars retrosunun bitimini beklemelisiniz. Tatlı ihtiyacı ve aşırı yeme isteğiniz olabilir dikkatli olun. Arkadaşlardan, eşten, dosttan yana destek enerjisine ihtiyaç duyabilirsiniz ama dikkat edin bazı sözler sizi kışkırtmasın çökertmesin. Sinir sistemi bozukluğuna, yeme içme kaynaklı rahatsızlığa karşı tedbir almalısınız. Haftasonu eşinizle gerilimli dile dikkat ediniz, geri dönüşü olmayan olaylara sebep olmayınız. Çocukları olanlar, çocuklarla ilgili harcamalarda birbirlerine karşı daha sabırlı, daha mülayim olabilir hatta olmalı.

Yengeç Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Merhaba yeni haftada gelirler ve iş gücü konusunda oldukça şanslı ve isteklisiniz. Yakın çevrenizdeki kişileri de motive ediyor sizin bu gayretli halleriniz. Şehirdışı, yurtdışı iş bağlantısı olanlar aldıkları kararlarda yanılgıya düşmemek ve dolandırılmamak için dikkatli olmalı. Bilinçaltınızda iş, hizmet alanıyla ilgili bazı şüpheleriniz olabilir ve bu durum zihninizi adeta kemirecektir, kendinize bu eziyeti yapmak yerine acele kararlar almadan daha araştırmacı olun. İş ortaklığı olanlar işleyişle ilgili ortaklarla aranızdaki diyaloğa dikkat edin, kırıcı olmamak adına. Ama tabi bu süreçte hafta ortasından itibaren arkanızdan dönen bazı gizli görüşmelerin haberini alabilirsiniz ve bu durum gerilim yaratabilir sakin olun. Arkadaşlarınızla eğer iş birlikteliğiniz varsa ani bir kararla eleme yoluna gidebilir, çevrenizde ayıklama yapabilirsiniz fakat haftasonundan önce yapmayın, pişmanlık duymayın derim. Yeni bir çevreye girebilirsiniz ve alışık olmadığınız türden insanlar olabilir. İşverenseniz veya çalışansanız haftasonundan itibaren iş düzeniyle ilgili yeni düzenlemeler yaparak değişim yoluna girebilirsiniz. Keyflenmek, moral bulmak için tatlı tüketimine, iştah artışına karşı lütfen tedbirinizi alın, siz Yengeç burçları beslenmeyi de beslemeyi de seversiniz. Sinirlerinize özellikle dikkat edin aşırı gerginlik, tansiyon, baş ağrıları ve sindirim sistemi rahatsızlığı yaşama şansınız var.

Aslan Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Oldukça iradeli ve güçlü hislerle başladınız yeni haftaya ve kardeşlerle, yakın çevreyle birlikte kariyer planı yapıyorsanız koordinasyonda, planlamada çok iyi olacağınız günler. Gıda sektörü, medikal sektörüyle ilgili yurtiçi, yurtdışı bağlantıları yapabilir, yeni anlaşmaları harekete geçirebilirsiniz. Sanatsal işler yapanlar yakın çevreyle yeni oluşumların içinde olabilir ve aniden iş anlaşmaları yapabilir. Estetik operasyonlar, bakımlar yaptırılabilir ama büyük operasyonlar için haftasonunu beklemelisiniz. İş konularına dalarak yakınlarınızla birlikteyken yemek yemeyi, atıştırmayı abartabilirsiniz, iştah açıklığına, tatlı isteğinin artışına dikkat etmelisiniz. Hafta ortasında duygularda bir denge bulma, tamamlanma olacaktır.Yakınlarınızla keyifli sohbetler, anlar yaşayabilir, sadece kulkanacağınız sözlere dikkat etmeli kırıcı olmamalı, egoistçe yaklaşımda bulunmamalısınız. Haftasonuna doğru ailenizle iletişim dilinize kriz yaşanmaması için lütfen dikkat ediniz.Bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz, kazanç veya mirasla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ebeveynleriniz varsa sağlık konularında yanlarında olmanız, destek vermeniz isabetli olacaktır. Haftasonunda aileyle oturanlar yeni kararlar alarak, yeni bir yola girmek isteyebilir hatta aile desteğiyle işsiz olanlar yeni bir iş imkanı bulabilir. Sindirim, bağışıklık sistemine ve genital bölge rahatsızlığına dikkat ediniz.

Başak Burç Yorum 9 Kasım-15 Kasım 2020

Yeni haftaya Ay Aslan Burcunda ve yakınlarınız, kardeşleriniz ve annenizle ilgili endişeniz olabilir. Kendinizce onları koruma altına alma ihtiyacı duyabilirsiniz. Kariyer ve kazanç anlamında şanslı bir dönemdesiniz, hele ki haftasonu Mars retrosu bitimiyle birlikte bugüne dek aksayan geciken bir alacağınız para varsa, beklentileriniz boşa çıkmayacaktır. Ebeveyni hayatta olanlar aniden sağlıklarıyla ilgili haber alabilir. Başak burçları Kasım ayı süresince hava yolculuğuyla ilgili konularda dikkat etmeli gerekirse uçağa binmemeliler. Tansiyona, elektronik cihaz kullanımına dikkat diyorum. Evli olanlar eşlerinin kazancında kayıp varsa hafta sonuna doğru kaybını telafi edebilir ve eşlerinin yakınlarının maddi durumuyla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hafta ortasında gelirinizle ilgili dengeleri sağlamış olacaksınız ama yakın çevrenizden insanlarla iletişim dilinize ve üslubunuza dikkat etmelisiniz. Kırıcı, şüpheci olabilirsiniz, tabi bilmediğiniz bazı gizleri öğrenebilirsiniz. Sinir bozukluklarına, genital rahatsızlıklara, yüksek ateş riskine karşı çok dikkat etmelisiniz. Duygusal boşluk sebebiyle tatlı ihtiyacı ve yemek yeme isteğiniz artabilir dikkat.

Terazi Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Yeni haftada sosyal çevrenizle ortak bir iş veya bazı kazanımlarınız söz konusu olabilir. Yeni hafta odağınızda sevdiklerinize verdiğiniz değerler olacak, birlikte bazı projeler içinde yer alabilirsiniz. Ailenizdeki kadınların kalp sağlığına dikkat etmekte fayda var. Arkadaşlarınızla birlikte ortak kazançlı bir projedeyseniz yada arkadaşlar vasıtasıyla yeni bir iş girişimi yaptıysanız -iletişim veya medyayla ilgili bir iş olabilir- kazanımlarınız olacaktır. Madde kullanımına karşı özellikle Terazi burçlarını uyarıyorum.Sindirim ve bağırsak sistemi rahatsızlıkları da gündeminize gelebilir. Miras beklentisi olanlar aniden mirasdan pay alabilirsiniz ama dikkat edin bilmediğiniz bazı bilgilere ulaşabilir, şüpheye düşebilirsiniz. Evli olan Terazi burçları eşinizle harcamalarla ilgili tartışma yaşayabilir ama aranızdaki dengeyi rahatlıkla kurabilirsiniz. Sanatsal işler yapıyorsanız yüzünüzün güleceği ve gelir elde edeceğiniz güzel bir süreçtesiniz. Yabancı dil, iletişim veya yazarlık gibi ilginizi çeken bir dalda eğitime başlayabilirsiniz hatta Ekim ayının son iki haftasında kafanızda bu fikir belirmiştir. Hafta sonuna doğru şehirdışında yakınlarınız varsa bir haber alabilir ya da bir araya gelebilirsiniz ama keyifli bir görüşme olmayacaktır.

Akrep Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Yeni haftanın ilk gününe iş, kariyer odaklı olarak başlıyorsunuz. İş, kariyerde kendinizi gösterdiğiniz ve tüm dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir zaman. Eğer çalışansanız sarfettiğiniz efor yetersiz bulunabilir, bu memnuniyetsizlik haftasonuna kadar sürer. Eğer işverenseniz sahne sizin, tam anlamıyla işinize hakim olduğunuz bir gündesiniz. Hafta ortasında ise sosyal çevreden birileriyle iş bağlantısı kurabilirsiniz ama ufak şüpheler içinizi kemirebilir, tabi bu süreçte iletişim dilinizi kontrol altına almalısınız. Söylenmemesi gereken sözleri sarf etmemek için dikkat edin. Ailenizde miras davası veya paylaşımı varsa sizden saklanan bazı meblağ bilgilerine erişebilirsiniz. Maaşlı çalışan Akrep burçları iş arkadaşlarınıza karşı daha temkinli, daha güçlü olmazsanız sizi kırmaları, acımasızca eleştirmeleri işten bile değil. Evli olan Akrep burçları eşinizle hiç yoktan çıkabilecek ani tartışma ortamlarından kaçının, kırgınlıkların etkisi hem uzun sürer, hem de farklı etkileri olabilir. Perşembe ve cuma günü maddi dengenizi sağlama ihtiyacınız doğabilir. Aşk ilişkinizde kendinizce pişmanlıklar yaşayabilirsiniz ama şüpheciliğiniz ve önüne geçemediğiniz hiddetiniz karşınızdaki ya da hayatınızdaki kişilere karşı çok kırıcı sözler sarf edebileceğinizi gösteriyor. Astroloji işte tam burada devreye giriyor ve yol gösteriyor bu öngörüleri okuyanlar eminim ki günlük hayat gidişatlarında tedbirini alabilir, olası tatsızlıkları engelleyebilir. Haftasonu huzursuz ruh halinizle kimselerle tartışmamak, şüpheleri büyütmemek adına inzivaya çekilin, kendi içinize dönerek meditasyon, dua, çeşitli ritüel çalışmalarıyla gevşemeye çalışın derim.

Yay Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Yay burçları Ay Aslan etkisiyle birlikte şehirdışı, yurtdışı ile ilgili kariyer bağlantınızın olduğu, geçmişten gelen bir konuyla veya kişiyle ilgili bazı gizli kapaklı hesaplaşma yaşayabilir. Bu geçmişte kaçırdığınız bir iş fırsatı olabilir ve tekrar size bir şans sunulabilir, çünkü kazançla, gelirle, kaybedilmiş bir kariyerin tekrar ele geçmesiyle alakalı olacaktır. Ticaretle uğraşıyorsanız yurtdışı, şehirdışında iş fırsatı elde edebilirsiniz. Hafta ortasında tamamen kariyer ve çok çalışma odaklı olacaksınız ama bunu sosyal çevreden birilerinden yardım alarak,iletişime geçerek yapacaksınız. Bulunduğunuz arkadaş grubu veya oluşumlardan birisiyle -geçmişte tanıdığınız biri olabilir- hiç uygun olmayan gizli kapaklı bir ilişki yaşayabilirsiniz. Bekar Yay burçlarının hayatına aniden hesapsız ve kontroldışı bir aşk girebilir. Haftasonuna doğru aileyle,ev ile ilgili giderler konusunda dengeleri sağlamak isteyebilirsiniz ama bunu tartışmadan, kırmadan, şüpheler oluşturmadan yapmalısınız. Ailenizle yaşadığınız evi belki de şehri değiştirme kararı alabilirsiniz ama her ne karar alırsanız alın geçmişle ilgili büyük değişimler olacaktır sonuç. Haftasonunda bilinçaltınızda, karışıklık, her şeyden şüphe duymak, neye öfkelendiğinizi bilmeden içsel bir çıkmaz yaşayabilirsiniz. Evli olanlar eş ile krizler yaşayabilir ve kıskançlık ve evham yapabilirsiniz. Haftasonu baba evinizden alacağınız bazı haberler keyfinizi kaçırabilir.

Oğlak Burç Yorumu 9 Kasım -15 Kasım 2020

Yeni haftada arkadaşlarınızla ilgili duyacağınız bazı haberler üzülmenize sebep olabilir. Çalışan Oğlak burçlarının kariyerle ilgili aniden şanslarının açılacağı ve gelirlerinde artışın olacağını söyleyebilirim. Ama dikkat edin sağlıkla ilgili harcamalar yapabilirsiniz ve gelen paradan fazlası elinizden çıkabilir. Salı, çarşamba günlerinde şehirdışı, yurtdışında olan bazı yakınlarınızdan haberler alabilirsiniz, bu da sağlık sorunuyla ilgili olacaktır. Evli olanlar eşinizin kardeşleri veya yakınlarıyla da ilgili haberler alabilir. Bazı Oğlak burçları geçmişte kaybettikleri bazı kariyer, iş fırsatlarını tekrar elde edebilirler. Sağlıkta aniden ateşlenmeye, iltihabi duruma, sinir ve tansiyona karşı dikkat etmeli, kontrollerinizi yaptırmalısınız. Perşembe ve cuma günü yeni iş, yeni kazançlarla ilgili güzel bir fırsat yakalayabilir, bunlarla ilgili gerçekten güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Ama bu anlaşma sürecinde sözlerinizi özenle seçmenizi gaf yapmamak adına tavsiye ediyorum. Haftasonu değişim, dönüşüm konusunda hayatınızı tamamen farklılaştırmak üzere kararlar alabilirsiniz.Bazı Oğlak burçları tartışmalardan doğacak krizlere karşı dikkatli olmalı. Dostlarınızdan alacağınız haberler soğuk duş etkisi yaratacak.

Kova Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Yeni haftaya aileye ve ailedeki ebeveynlerin sağlık durumuna odaklanmış olarak başlıyorsunuz. Sterilizasyon, dengeli beslenme konusu ön planda olurken tabi bazı Kova burçları kayıplar yaşayacaklar. Trafikte temkinli olmanızı öneriyorum. Şehirdışı veya yurtdışı bağlantılı iş anlaşmaları yapabilirsiniz, veya maaşlı çalışıyorsanız tayin, yer değiştirme olabilir. Ama illa ki iş bağlantılı olmak zorunda değil kimi Kova burçları ani bir kararla şehir, ülke değiştirebilir, aileyle yaşayanlar aile yanından ayrılabilir. Sanatsal faaliyetlerin arttığı biraz da sinir krizlerinin yoğun olduğu bir süreç başlıyor. İş hizmet alanında çalışanlar yöneticilerle tartışmalar yaşanmasın istiyorsanız, aranızda geçebilecek diyaloğa dikkat edin, sözlerinizi düşünerek kullanın, kışkırtmalara karşı da dikkatli olun. Kardeşler ve yakın çevreyle geçmişte kırgınlık olduysa yeniden bağ kurmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevreniz aniden değişebilir, arkadaşlarınızda elemeye giderek yeni bir çevreye girebilirsiniz, yeni çevreniz daha sanatsal yapıya sahip bir çevre olabilir. Güzellik, estetik operasyonları için haftaya program yaparsanız daha doğru olur ama küçük kesiksiz operasyonlar için bu hafta gayet uygun. Sinirsel yorgunluğa, gerilime, kramplara, kas ağrılarına, tansiyona açık zamanlardayız dikkat ediniz.

Oğlu ve karısı birlikte kaçmıştı: Aile Bakanlığı’ndan önemli açıklama Oğlu ve karısı birlikte kaçmıştı: Aile Bakanlığı’ndan önemli açıklama

Balık Burç Yorumu 9 Kasım-15 Kasım 2020

Yeni haftaya eşinize, sevgilinize karşı oldukça takıntılı, irdeleyen, inceleyen ve özellikle karşıdakine müdahale etme ihtiyacı duyduğunuz, rahatsız edici bir modda başladınız. Sakin olun, kendinizden uzaklaştırmayın bu tarz takıntılı hallerinizle, rahat bırakın . Şehirdışı, yurtdışından ayrılık, kayıp haberleri alabilirsiniz. Sanatla uğraşanlara yeni kazanç kapıları açılabilir. Öyle ki, geçmişteki bağlantıları artık geride bırakmak isteyebilir, yeni bir çevreye girerek yeni fırsatlar elde edebilirsiniz ama ilk etapta umduğunuz kadar yüksek olmayıp düşük bir gelirle olabilir. Ama gelen teklifleri Mars retrosu bitiminde yani sonraki hafta başında değerlendirirseniz, daha memnun olursunuz. Hafta ortasıyla birlikte şehirdışı yada yurtdışında yaşayan yakınlarınız varsa lütfen tartışma ihtimaline karşı tedbir alın, kırıcı sözler etmemeye, onarılmaz yaralar açmamaya karşı temkinli olun. Sürekli yakınlarınız özellikle kardeşleriniz üzerinde baskıcı bir tavır sergileyemezsiniz.Sözleriniz uzaklaşmalara yol açabilir, babanızla ilgili tartışabilirsiniz. Annenizin sağlık problemleri olabilir ve haberini alabilirsiniz, yakınlarınızın size ihtiyacı olacak. Okültizmle ilgili eğitim kararları alabilirsiniz, tam da zamanıdır. Bilinçaltınız oldukça karışık, değişken tıpkı rüyalarınız gibi.Rüyalarınız bile maddi durumunuzla alakalı olabilir. Sizin bu hafta ödemelerinizle ilgili sinirlenmemeye, tartışmamaya ve aile bireylerinin sinirleriyle oynamamaya özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Haftasonu şehirdışında sevgilisi, eşi olanlar bir araya gelebilir, sözlerinize dikkat edin, kıskançlık ve tenkit karşınızdaki kişiyi son noktasına getirebilir. İş için şehirdışına çıkabilirsiniz. Tabi bu sağlık veya kayıp meselesi de olabilir bazı Balık burçları için. Haftasonunda kariyer, iş konusunda yeni fırsatlar doğacak.

Karma Astrolog Dilek Irmak Kara