Koç Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Ağır bir dolunay yaşandı ama her burç üzerinde etkisi henüz devam edecek. Yeni haftaya Ay boğa burcunda başlıyorsunuz ama dolunay etkisiyle birlikte maddi kazanımlarınızda siz kendinizi sağlama aldığınızı düşünseniz de daha tedbirli olmanızı tavsiye ediyorum. Ani para hareketleri, yatırımlar yapmayın. Kısa vadeli kararlar, yatırımlar kayıp getirebilir. Salı gününden itibaren kardeşlerinizle veya yakınlarınızla birlikte çalışıyor veya ortak kazanç sağlıyorsanız hazırlıklı olun çünkü onların bir anda değiştiğini, dengesiz tavırlar sergilediğini görebilirsiniz. Anneyle ilgili problemi olanlar hafta ortasıyla birlikte bir rahatsızlanma haberiyle iletişime geçebilir, kırılan dökülen duygular varsa tamir yoluna gidebilir. Evli olanlar eşinizle sevginin, aşkın doruğa ulaştığı bir zaman dilimindesiniz, adeta birbirinizle şifalanma haftası olacak. Bazı Koç burçlarını uyarmak, uyandırmak istiyorum Güneş Akrep burcunda ve yapılan hiç bir eylem gizli kalmaz, gün yüzüne çıkar. O yüzden geçmişte yapılan hatalar, aldatmalar varsa ve yalnız değilseniz hayatınızı paylaştığınız bir eş varsa affını isteyin zira kapalı bohçalar bir bir ortaya dökülecektir. Gökyüzü adaletten yana çalışacaktır, yeryüzünde ne varsa gökyüzünde o vardır yani kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Temiz olun, kalbinizi temiz, diri tutun ve hata sizinse affını isteyin ama size hata yapıldıysa sırtınızı dayayın, ilahi adaletin işleyişini seyredin. Kolay bir hafta diliyorum.

Boğa Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Yeni haftaya Ay Boğada ve direkt etki alarak başlıyorsunuz. Uranüs etkili bir dolunay yaşandı ama etkisi devam edecek, hayatınız aniden değişebilir. Korunma ve korumayla ilgili olaylar yaşayabilirsiniz. Değişikliklere açıksınız , çevrenizdeki tehlikeli kişilerden uzak olun, mesafe koyun. Çalışan Boğa burçları zamanının çoğunu işine harcıyor olabilir ve aile tarafından tenkit edilebilir. Aile hayatınızla iş hayatınız arasında dengeyi kurmak zorundasınız. Belki de fazlasıyla başkalarına emek veriyorsunuz ve kendinize enerjiniz kalmıyor olabilir. Öfkeli diyaloglar ve düşünmeden konuşmaya karşı temkinli özenli olmalısınız iş ortamında. Güneş direkt karşıt burcunuzda ve sizi karşıdan aydınlatıyor. Yani dikkatinizi okült konular, kaybettiğiniz insanları anmak, ölüm ve depresyon süreçlerinin nasıl ele alındığına dair kitaplar, makaleler çekebilir. Baba tarafından akrabalarınızdan birinin kayıp haberleri alabilir, artık olmadığına yönelik sözler duyabilirsiniz. Hafta ortası itibariyle çocukluk travmaları ve annesiyle sorun yaşamış olanlar sürekli bu düşüncelere yönelebilir, bırakın geçmiş geçmişte kalsın. Beklenmeyeni bekle haftasındasınız, para hareketlerinde güvende olmayı isteyeceksiniz. İşin ve kazancın yoğun olduğu bir süreçtesiniz. Perşembe günü yakınlarınızla, kardeşlerinizle bir arada olmanız ve onlara karşı anaçlık, korumacılık yapmak, besleme ihtiyacında olmak isteyebilirsiniz. Evli olanlar eşe karşı şüphecilik gerilmenize sebep olacaktır, bilinmeyenin peşine düşmek, araştırmak isteyebilirsiniz. Tatlı ihtiyacınız artacağından yediklerinize içtiklerinize dikkat edin, iştahınız ciddi artacaktır. Trafikte hızlı araç kullanımına dikkat ediniz, tehlike içeren kişilerden uzak durunuz. Baş boyun damar problemleri yaşayanlar lütfen ihmal etmeyin, kontrollerinizi yaptırın. Tansiyona dikkat.

İkizler Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Yeni haftaya Ay Boğa burcu etkisiyle giriyorsunuz ve bilinçaltınız oldukça karışık olacak. Rüyalarınız aktifleşebilir ama zihinsel yorgunluk kafa karışıklığı etkisi verecektir. Uranüs etkili Boğa dolunayı yaşandı ama etkisi devam edecektir. Bilinçaltınızdaki hızlanma etkisiyle hayatınız hızlanabilir. Bu süreçte kimseye borç vermeyiniz. Daha ziyade yalnız kalmaya, zihninizi dinlendirmeye ihtiyacınız artacaktır. Yalnız kalarak bir takım iş fikirleri üretebilirsiniz. Sinir sistemi rahatsızlıklarına, tansiyona dikkat ediniz. Çalışıyorsanız veya çalışanlarınız varsa bazı olayların önüne geçebilmek adına sakin olmalısınız. Hafta sonuna doğru özellikle para, ev yatırım konusunda dikkatli olun, büyük adımlar, büyük kararlar için uygun zamanda değisiniz. Haftasonu kardeşler, yakın çevreyle bağlantıda olabilirsiniz tartışmalara dikkat ediniz.

Yengeç Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Ay Boğa burcunda ve Uranüsyen etkilere sahip bir dolunay yaşandı. Siz Yengeçler hızla yeni grupların, yeni oluşumların içine girebilirsiniz. Tabi bu süreçte bazı arkadaşlıkları da sonlandırabilirsiniz. Dolunayın en kesin etkisi herkesin hayatında müthiş bir hızlanma olacaktır. Hafta ortasında daha çok zihin karışıklığı, duygularda karışıklık, alınganlık, kırılganlık yaşabilirsiniz. Duygu durumunuz hızlı değişimler yaşayacaktır. Ticaretle uğraşanlar, iş ortaklıkları olanlar özellikle bu süreçte büyük iş yatırımları, iş anlaşmaları yapmamalı, sonra altından kalkılmaz bir maddi zarar yaşanabilir. Evliliğinde sorun olanlar tartışmalara karşı dikkatli, sağduyulu olmalı. Geçmiş iş bağlantılarınızla ilgili sorunlar gündeminize gelebilir, sakin olmalı, çözümcü olmaya çalışmalısınız. İş, kariyer konusunda bu hafta özellikle tartışma, çatışma halinde olmamaya dikkat edin. Uranüs etkisiyle ani ve yeni çevrelere gireceğinizden, kendi hızınızı yavaşlatmalı ve yeni tanıştığınız kişileri gözlemlemelisiniz. Bekar yengeçler hayatınıza yeni birisini dahil edebilirsiniz özellikle haftasonu. Hafta sonuna doğru babanızın yakınlarıyla ve eşinizin yakınlarıyla ilgili bazı haberler almanız mümkün. Hafta sonunda evinizden, ailenizden huzuru, sevgiyi almak rahatlamak isteyeceksiniz.

Aslan Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Ay Boğa burcunda ve kariyer evinizde yaşanmış olan Uranüsyen etkilere sahip bir dolunay etkisinde. Kariyer hayatınız hızla değişecektir ve bu etkiler Kasım ayının ilk 15 günlük periyodunda size kendini hissettirecektir. Yabancılarla iş yapma olanağı arayanlar için pandemiden dolayı yanlış bir zaman olabilir. Hafta ortasında sosyal bir çevreye giriş ve hayatın hızlanması olası ama yaşanabilecek dengesizlikler de olacaktır. Güneş kariyer evinizin karşısında ve ışığını oradan veriyor, dolayısıyla yeni başlattığınız her şeyde araştırmacı, şüpheci olabilirsiniz. Hizmet sektöründe olanlar bu dönem ani iş bırakma, istifa kararları vermeyin kaybedersiniz. Elinizde bulunan imkanları korumaya bakın. Bekar olanlar yakın çevreden tanıdığı biriyle görüşmeye karar verebilir, hatta evlilik kararı olabilir, bu kararı aileyle paylaşabilir. Bazı Aslan burçları dil eğitimleri almaya karar verebilir. Uranüsyen etkilere sahip bir dolunay yaşandı ve ani çevre değişikliklerinde hızınıza dikkat etmelisiniz ve yeni tanışacağınız kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Perşembe ve cuma günü kendi içinize, aileye çekilebilir, huzur bulmak isteyebilirsiniz. Aileden birilerinin hastane kontrolleri veya sağlık problemi olabilir. Ani bir yolculuk yaparak sevdiğiniz yakınlarınız veya kardeşlerinizle özlem giderebilirsiniz.

Başak Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Ay Boğa burcunda çok önemli bir Uranüsyen etkiye sahip dolunay yaşandı. Bu dolunay Kasım ortalarına kadar etkisini sürdürecektir. Yutdışı ve yurtiçi uçak yolculuklarında gerçekten büyük riskler var bu dönemde acil olmayan seyahatlerinizi ertelemenizi ya da çok güvenilir firmaların güvencesi altında yola çıkmanızı tavsiye ediyorum. İş kariyer konusunda ise şanslı ama temkinli olmanız gereken bir zamandasınız. Evli olanlar eşiyle sorun yaşayanlar, bazı hayal kırıklıkları, üzüntüler, tartışmalar olabilir. Yakın çevreden birileriyle bazı gizlilikler yaşıyorsanız eşinizin kulağına gidecektir, unutmayın aldatan aldanır. Hafta ortasında kariyer, iş konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz, alışverişlerde, ödemelerde dikkatinizi toplayınız. Perşembeden itibaren dostlarınızla, arkadaşlarınızla ev ortamında görüşebilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilgili kararlar alırken acele etmeyiniz, her şey umduğunuz gibi gitmeyebilir.

Terazi Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Bakan Şimşek, "yerel halk" ifadesine açıklık getirdi Bakan Şimşek, "yerel halk" ifadesine açıklık getirdi

Ay Boğa burcu etkisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz ve Uranüsyen etkiye sahip ağır ve sarsıcı bir dolunay yaşandı. Ama Kasım ayının ortasına kadar etkisini sürdürecektir. Sizi para, gelirler, ödemeler konusunda etkileyecek. Harcamalarınızı bu süreçte gözden geçirmeli ve gerekli ayarlamaları yapmalısınız. Unutulmuş ödemeleriniz varsa özellikle ihmal etmeden, ödemelerinizi yapmanızı öneririm. Bu dönemde kredi çekmeyi ve krediyle alım satım yapmayı planlamayın borçlanmayın. Hafta ortasında ise yüksek öğrenimle ilgili konusu olanlar veya yurtdışı bağlantılı iş yapanlar kafa karışıklığınız olabilir aman dikkat. Yabancı dil eğitimi almak istiyorsanız çok uygun bir zaman ve Merkür retrosu perşembe günü bitiyor değerlendirin derim. Sanatsal iş yapıyorsanız perşembeden itibaren işlerinizde hızlanma olacaktır. Haftasonunda sosyal çevreden bazı arkadaşlarla zaman geçirirken özellikle harcamalarınıza sonrasında sıkıntı yaşamamak adına dikkat ediniz. Beslenme kaynaklı rahatsızlıklara, madde kullanımlı zehirlenmeye karşı uyarıyorum, dikkat ediniz.

Akrep Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Yeni haftada Ay karşıt burcunuz olan Boğada ve Uranüsyen etkiye sahip çok zorlu bir dolunay yaşadınız. Kasım ayının ortasına kadar dolunay etkileri devam edecek ve size eğer evliyseniz, evliliğinizde, ya da iş ortaklarınız, iş anlaşmalarınız varsa buralardan etkileyecektir. Partnerinizden beklenmedik ani tepkiler alabilirsiniz. İş ortaklıklarınız, anlaşma, sözleşmeler konusunda sorunlar, krizler yaşayabilirsiniz. Eğer gelirlerle ilgili bir yerlerden beklentiniz varsa bir süre aksama olabilir ama geç de olsa gelir. Salı ve çarşamba günü gelir beklentisi veya ödemelerle ilgili kafa karışıklığı yaşanabilir. Haftasonuna doğru evinizi taşımakla ilgili kararlar alabilir hatta harekete geçebilirsiniz ama planınız şehirdışına taşınmak da olabilir. Ev değiştirmek eski evi satmak gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. Haftasonunda baş ağrıları, ani ateşlenme,tansiyon, şeker hastalığıyla ilgili rahatsızlıklar olursa ciddiye almalı kontrollere gitmelisiniz. Kardeşlerle veya yakın çevreyle ilgili krizli konuşmalara dikkat ediniz.

Yay Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Ay Boğa etkisiyle yeni haftaya başlıyorsunuz ve Uranüsyen etkiye sahip yıkıcı ve zor bir dolunay yaşandı. Siz Yay burçlarına iş hizmet alanınızdan ani etkiler veriyor ve etkisi Kasım ortasına dek devam edecek, iş kayıpları söz konusu. Kimi Yay burçlarının sağlıklarında ani sorunlar, tansiyon, sinirsel gerginlikler, kramplar yaşanabilir aman ihmal etmeyin. Yeni iş kuracaksanız hiç doğru bir zaman değil önceliğiniz elinizde olan imkanlara sahip çıkmak olmalı. Hafta ortasında Ay İkizlere geçecek ve evli olanlar evliliklerinde kafa karışıklığı yaşayabilir, ani tartışmalara dikkat etmelisiniz. Ticari ortaklığı olanlar iş alanında ortaklarınızla bir kısır döngü yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma mülk edinme gibi fikriniz varsa o konuda harekete geçebilirsiniz. Bütün hafta bilinçaltınızda baskı ve sıkıntı hissi sürebilir, bulunduğunuz yerlere sığamadığınızı hissedebilirsiniz. Kardeşler veya yakın çevreden sağlık problemleri haberi alınabilir. Kalabalık gruplarda çalışanlar veya sosyal çevreyle çok zaman geçirenler özellikle bulaşıcı hastalıklara dikkat ediniz. Gökyüzü karmadan çalışıyor ve aldatan aldanır, bazı Yay burçlarının gizli, saklı ilişkileri var olan düzenlerinin bozulmasına sebep olabilir.

Oğlak Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Yeni haftaya Ay Boğa burcu etkisiyle başladınız ve çok ağır etkilere sahip Uranüsyen bir dolunay yaşandı. Sizin hayattan aldığınız haz ve zevkler konusunda tatsızlık, keyfsizlik etkisi vermiş olabilir. Aşk ilişkisinde ani sorunlar, ayrılıklar getirebilir. Tabi çocukları olanlar varsa çocuklarınızla ilgili konularda daha duyarlı, daha özenli olmalısınız. Hizmet sektöründe olanlar günlük iş temponuzda karışıklık, dalgınlık yaşayabilirsiniz. Bacaklarla ilgili kas damar problemlerine dikkat edilmeli, geçmişte yaşanılan bir sağlık probleminiz yenileyebilir. Perşembe ve cuma günü eşinizle sakin, huzurlu zaman geçirme imkanınız olabilir, adeta eşinizin yanında huzur bulabilirsiniz. Haftasonunda yakınlardan bazı haberler alarak aniden yola çıkma kararı alınabilir, bu süreçte havayolu güvenli olmayabilir dikkat ediniz. Aramızdan ayrılanlar olabilir, göç zamanı gelmiş olabilir bu durumu kabullenmek bazen acının hafiflemesine yardımcı olabilir. İş, kariyer konusunda terfi bekleyenler olumlu haber alabilirler. Sosyal çevrenizle krizli, baskılı bir süreç yaşanabilir, belkide kim dost, kim düşman ayıklama eleme zamanı gelmiştir. Bu hafta özellikle harcamalarınıza dikkat etmelisiniz, eğer çocuklarınız varsa onlarla ilgili harcamalar olabilir, daha hesaplı olursanız sıkıntıya daha az girersiniz. Haftasonunda evli olanlar eşin kazancıyla ilgili dikkat etmeli ve borç vermemelisiniz, duygusallık size zarar ettirebilir.

Kova Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Ay Boğa burcunda ve çok ağır etkilere sahip olumsuz, Uranüsyen etkiye sahip bir dolunay yaşandı. Dolunay etkisi Kasım ortasına kadar devam edecektir. Ata baba evinizle ilgili etkiler yaşayacaksınız. Kova burçları özellikle trafikte çok dikkatli olmalı, kazalara açık bir zamanda olabilirsiniz. Ne yazık ki hiç hoş bir hafta değil, riskler fazla. Lütfen daha temkinli, dikkatli olunuz. Karşıt burcunuzun gezegeni olan Güneş kariyer evinizde olacağından, iş arkadaşlarınız varsa onlardan ya da işverenden gelebilecek sorunlara dikkat edin. Arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle ilgili yaşanabilecek dalgınlık, sinir bozuklukları, ani kayıp haberlerine karşı sakin olmalısınız. Tansiyon ve damarsal rahatsızlıklar yaşanabilir. Ebeveynlerin sağlık sorunu haberi alınabilir. Şehirdışı, yurtdışı kaynaklı işi olanlar, kazanç beklentisi olanlar yeni kazanımlar elde edebilirler.

Balık Burç Yorumu 2-8 Kasım 2020

Ay Boğa burcunda ve çok zor etkilere sahip bir dolunay yaşandı ve dolunay Kasım ortasına kadar etki edecektir. Siz Balık burçlarını kardeşler, yakın çevrenizle ilgili etkiliyor olacak. Çevre değişikliği yapmak, taşınmak istiyorsanız biraz daha beklemelisiniz. Kardeşlerinizle, komşularla ilgili konularda konuşurken kullanacağınız sözlerinizi daha dikkatli seçmelisiniz kırıcı olmamak, tartışmaya sebep olmamak için. Salı günü aileyle ilgili bazı haberler alınabilir ve kafa karışıklığı yaşanabilir. Yurtiçi, yurtdışı iş yapanlar işleriyle, yatırımlarıyla ilgili krizli, sorunlu haberler alabilir. Bazı Balık burçları aniden aşık olabilir, evlenmeye karar verebilir. Sanatsal işle uğraşanlar yeni kazanımlar, gelirler edinebilir ama biraz sorunlu ya da gecikmeli olacaktır. Haftasonuna doğru sırt ağrıları, damarsal sorunlar, tansiyon, sinir bozukluklarına dikkat edin zira annenizle ilgili haberler alabilirsiniz.

Karma Astrolog Dilek Irmak Kara