İstanbul Küçükçekmece göl kenarına oturmaya gelen bir grup genç, suyun içinde hareketsiz duran bir erkek gördü. Durumun haber verilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri genç erkeğin öldüğünü tespit etti. İncelemelerin ardından cansız beden, otopsi için morga kaldırıldı.

İletişim Başkanlığı açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Şeyh Al Sani ile  görüştü İletişim Başkanlığı açıkladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri Şeyh Al Sani ile  görüştü

Küçükçekmece Gölü Küçükçekmece Sosyal Tesisleri'nin bulunduğu kıyı tarafında saat 15.00 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre, göl kenarına oturmaya gelen bir grup genç, suyun içinde hareketsiz duran bir erkek gördü.

GENÇ ERKEĞİN ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Durumun haber verilmesiyle olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalede genç erkeğin öldüğü tespit edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri de cansız beden üzerinde incelemelerde bulundu. Kimliği öğrenilemeyen erkek cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÖLDEKİ CANSIZ BEDENİ GÖREN GENÇ KONUŞTU

Göldeki cansız bedeni görüp polise ihbar eden Hasan Emre Demir, "Biz saat 15.00 sıralarında buraya gelip oturduk. Bir abla geldi burada ceset olduğunu söyledi. Kendisinin bakamayacağını, korktuğunu söyledi. Biz de baktık erkek cesedi polisi aradık. Sonra polisler geldi" dedi.