Tokat depremleri sonucunda su sıcaklığı 4 derece arttı Tokat depremleri sonucunda su sıcaklığı 4 derece arttı

İzmir'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle kentin büyük bir bölümü sular altında kalırken, zor durumda kalan vatandaşlar kamyon kasasına çıkarak sudan kurtulmaya çalıştı. Gümüşhane Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Biz böyle hizmetler veremiyoruz çünkü altyapımız iyi" ifadesine yer verilirken, bu paylaşıma tepki yağdı.

Geçtiğimiz gece İzmir'de etkili olan sağanak yağış kentin birçok bölümünde su baskını ve sele neden oldu. Birçok ev ve iş yerlerini su basarken yüzlerce araçta maddi hasar meydana geldi.

Kentin bazı bölümlerinde sel felaketi yaşanırken, 2 vatandaş sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Yetkililer ve vatandaşlar seferber olurken, Gümüşhane Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, taraflı tarafsız herkesin tepkisini çekti.

Yağış nedeniyle su basan yolda mahsur kalan vatandaşlar kamyonun üzerine çıkarken, belediyenin resmi hesabında bu görsele yer verildi ve "Biz böyle hizmetler veremiyoruz çünkü altyapımız iyi" ifadesi kullanıldı.

Bu paylaşımı bir belediye yaptı! İzmir'deki seli siyasi ranta çeviren de var