İnterpol kırmızı bülteniyle aranan iki isim İstanbul'da yakalandı İnterpol kırmızı bülteniyle aranan iki isim İstanbul'da yakalandı

Evlenirken birbirinize ne vaat ettiğinizi her daim hatırlayın ve birbirinize verdiğiniz tahhüdü asla unutmayın.Diğer insanlarla yakın temastan kaçınarak cazibeye teslim olunabilecek ve aldatmaya yolaçabilecek etikileşimleri sınırlandırın.Her zaman partnerinizdeki iyi yönleri öne alın ve partnerinize güvenin. Bu sizi inciten yönleri görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.Yoğun çalışma programları gibi durumlar sadakatsizlik fırsatları oluşturuyorsa, ikiniz de güvensizliklerinizi birbirinizle konuşmalısınız.

Evlilik hayatınızla ilgili ayrıntıları herkese açıklamayın. Sosyal medyada yayınlamak da dahil.Evlendikten sonra, onlarla arkadaş olsanız bile eski sevgilinizle olan etkileşimlerinizi sınırlayın. Hata ilişkinizi sonlandırabilirsiniz.Evli olsanız bile eşinizle randevulara, hediyelik güller ve çikolatalarla çıkın. Bassitçe söylemek gerekirse, partnerinize değer verdiğinizi ve sevdiğinizi hissetirin.Açık dürüst olun ve eşinizin söylediklerini dinleyin.

Çiftlerin yaptığı bir numaralı hata, birbiriyle düzgün konuşmaktan kaçınmaktır.Birlikte ilgi çekici şeyler yapmak romantizmi yeniden canlandırır. Bu, samimiyet ve karşılıklı saygı oluşturur.Evlilik kolay değil. Partnerinizle sorunları mutlaka çözün ve evliliğe giden yolda oluşturduğunuz bağdan kolayca vazgeçmeyin. Hatırlayın ömür boyu birlikte olmaya yemin etiniz.