Bir takipçisinin dikkati üzerine yaptığı paylaşımı apar topar silen Boynukalın sonrasında kendisi hakkında yapılan yorumlara çok çirkin yanıtlar vererek daha da fazla insanın tepkisini çekti.

Tokat'ta eğitime ara verildi Tokat'ta eğitime ara verildi

Boynukalın, alkol yasağının yerinde bir karar olduğunu ifade eden Boynukalın, Ziya Paşa'nın "Terkîb-i bend" şiirinden sözünü kullanıp şöyle yazmıştı:

"Kapanma günlerinde alkol satışı yasağı birilerini rahatsız etmiş... iyi de olmuş. Ne güzel demiş şairimiz: Erbabı kemali çekemez nakıs olanlar, rencide olur didei huffaş ziyadan."

Seyit Tosun isimli bir Twitter kullanıcısı da Boynukalın'ın bu paylaşımını Ziya Paşa'nın içki sevgisini hatırlatarak alıntılayıp "Yalnız bu şiirin sahibi Ziya Paşa sirozdan öldü hoca efendi. Çok da güzel içermiş. Kendisinin şöyle bir dizesi de bulunmaktadır: ‘İç bade, güzel sev var ise akl u şu’ûrun, Dünya var imiş ya ki yoğ olmuş ne umûrun" diye yazdı.

Boynukalın kendisine yapılan bu yorumdan sonra paylaşımını sildi ve kendisine uyarıda bulunan takipçisini de takipten çıkardı.

BOYNUKALIN YAPTIĞI PAYLAŞIM SONRASINDA GELEN YORUMLARA ÇİRKİN YANITLAR VERDİ

Şimdilerde üniversite hocalığı yapmakta olan Boynukalın, içki ve sigaradan alınan vergilerle maaşının ödendiğine dair yorumlara; "Bu ülkede yaşayan herkes -ben dahil- az çok vergi veriyor, hepimizin bu vergilerde hakkı var ve bunun büyük bir kısmı da içki ve kumar dışındaki helal kaynaklardan geliyor. Biz de yaptığımız işin, üniversite hocalığının karşılığını helal olan kısımdan alıyoruz; elhamdülillah." şeklinde bir yanıt verdi.

Bu aşamaya kadar kendisine gelen yorumlara makul yanıtlar veren Boynukalın kısa süre sonra üslubunu çirkinleştirdi ve helal haram kavramları üzerinden yapılan tartışmada kendisine yorumda bulunanlara "Alayınızın ceheneme kadar yolu var" sözleriyle yanıt verdi.

Hızını alamayan Boynukalın sonrasında şu paylaşımlarda bulundu:

Boynukalın, gelen tepkiler üzerine hesabını kilitledi

Hesabını kilitleyen Boynukalın, daha sonra Twitter hesabını tamamen kapattı.