Merkezi İzmir Bayraklı ve Seferihisar olan 6.6 büyüklüğündeki İzmir'de gerçekleşe şiddetli depremin ardından 20'ye yakın binanın yıkıldığı ifade edilirken enkaza dönen binalarda AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altından çıkarılan vatandaşların o anları görüntülendi.

Fırat Çakıroğlu’na hakaret eden CHP’li Simge Eldeniz başkan yardımcısı olarak atandı Fırat Çakıroğlu’na hakaret eden CHP’li Simge Eldeniz başkan yardımcısı olarak atandı

İzmir'de yaşanan korkunç depremin enkaz görüntüleri gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika bilgilerine göre de 4 kişi yaşamını yitirdi. AFAD arama kurtarma çalışmaları yaparken açıklamalarda bulundu. AFAD, "6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 202 vatandaşımız yaralanmıştır" denildi.

AFAD VE AİLE, ÇALIŞMA VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TARAFINDAN TOPLAM 8 MİLYON TL ACİL YARDIM

İzmir'dek depremin maddi hasarlarını gidermek amacıyla acil bir şekilde yardım paketi de açıklanmış oldu. "AFAD Başkanlığı tarafından 3 milyon TL, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 5 milyon TL acil yardım ödenekleri gönderilmiştir" açıklaması yapıldı.

AFAD'dan İzmir'deki depreme ilişkin yapılan yeni açıklamada, 1'i boğulma olmak üzere 6 vatandaşın hayatını kaybettiği, 202 vatandaşın da yaralandığı bildirildi. Açıklamada, "Deprem sonrasında 13'ü 4'ün üzerinde olmak üzere 33 artçı sarsıntı yaşanmıştır. AFAD Başkanlığı tarafından, bölgede yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere 3 milyon TL acil yardım ödeneği gönderilmiştir" denildi.