Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 19 yaşındaki genç, annesi ve babasının boşanmasından sorumlu tuttuğu 73 yaşındaki babaannesine tabancayla 14 el ateş ederek öldürdükten sonra teslim oldu.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinin Sümer Mahallesi 2242 sokakta bugün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, Honaz ilçesinde yaşayan Hatice Bodur iki gün önce oğlu Mevlüt ve torunu Mahmut B'nin yaşadığı eve geldi. Tekstil işçisi Mahmut B, 8 yıl önce annesi ve babasının boşanmasından sorumlu tuttuğu babaannesi Hatice Bodur ile bu akşam saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından cinnet getiren Mahmut B, evdeki tabancayla babaannesinin üzerine rastgele ateş açtı. Hatice Bodur, vücuduna isabet eden 14 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.

EVE GİDEN POLİSLER, YAŞLI KADININ CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Olayın ardından polis merkezine giden Mahmut B, babaannesini öldürdüğünü itiraf etti. Polis ekipleri girdikleri evde yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaşırken, zanlı ise gözaltına alındı. Savcının incelemesinin ardından Hatice Bodur'un cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Mahmut B'nin emniyetteki ifadesinde anne ve babasının geçmişte boşanmasının sebebinin babaannesi olduğunu söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu

19 yaşındaki genç, anne-babasının boşanmasından sorumlu tuttuğu babaannesine kurşun yağdırdı