Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  Sevgili Koçlar, 15 Mart haftasına Ay sizlerin burcunda başlıyoruz. Hafta başında yoğun bir gündeminiz olacak. Bu hafta otorite figürlerinden önemli destekler alabilirsiniz. Hafta sonu iletişimi yoğun birkaç gün geçirebilirsiniz. İş hayatında iç sesi dinleyerek hareket etmek güzel fırsatların yakalanmasına sağlayabilir. Maddi konulardaki sıkıntıların netlik kazanması muhtemel.


Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
   Sevgili Boğalar, geri planda kalmış konularınız ön plana çıkacak. İçsel anlamda gerginlikleriniz olabileceği birkaç gün sizleri bekliyor. Hafta ortasında iştahınızın arttığını gözlemleyebilirsiniz. Hafta sonu parasal konular ile ilgili görüşmeleriniz olabilir. Yeni sosyal çevrelere girip güzel tanışmalar yaşayabilirsiniz.


İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)
  Sevgili İkizler, Hafta başı yakın sosyal çevrenizle ilgili beklenmedik konularda haberler alabilirsiniz. Hafta sonu etrafınızdakilerle dikkatli bir şekilde iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Aynı zamanda hafta sonu kendinize daha fazla vakit ayırma isteğiniz artacak. Kariyer hayatında krizleri fırsata döndürebilecek durumlar meydana gelebilir, iyi değerlendirin. 


Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)
   Sevgili Yengeçler, kariyerinizle ilgili konular sizler için hafta başında ön planda olacak. Yakın çevrenizden kişilerle olan görüşmeleriniz hedeflerinizle ilgili bir yön belirlemek adına önem kazanabilir. Sosyal çevrenizdeki konular stabil olarak ilerleyecek. Geri planda kalmış birtakım işleriniz için görüşmeler halinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusallığınız ağır basacaktır.

Aday listeleri için süre doldu Aday listeleri için süre doldu


Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
   Sevgili Aslanlar, haftaya hızlı bir tempoyla başlıyorsunuz. Yurtdışı ile bağlantılı işlerinizin öne çıkacak temkinli olmalısınız. Hafta ortasında kariyer konularınız öne çıkıyor ve ikili ilişkilerinizde keyifli enerjiler var. Fakat hafta sonu partnerinizle gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız. Miras, nafaka gibi başkalarından gelecek paralarda olumlu gelişmeler yaşanabilir. 


Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)
   Sevgili Başaklar, yoğun görüşmelerinizin olabileceği bilhassa ortaklarınızla aranızda aşırı uçlara çekilen konular nedeniyle tartışmalar olabilir. Hafta ortasında yeni bir iş başlatmamaya özen gösterin. İkili ilişkileriniz adına olumlu enerjiler var fakat hafta sonu dikkatli olmanızda fayda var. Eğlenceli zaman geçirme, sanatsal faaliyetler gerçekleştirme isteğiniz yoğun olacak.


Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)
  Sevgili Teraziler, hafta başında ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Önemli görüşmelerinizi hafta sonuna giriş yaparken gerçekleştirmemeye özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hafta sonu aileniz ile olan görüşmeleriniz ön plana çıkıyor. Etrafınıza yardım etme isteğiniz fazlalaşacak. Çalışma arkadaşlarıyla da güzel paylaşımlar içerisinde olmanız olası gözüküyor.


Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)
  Sevgili Akrepler, Günlük rutin işlerinizde yoğun enerjinizin olacağı bir hafta sizleri bekliyor. Hafta ortasında ani kararlar almaktan uzak durmanız faydalı olacaktır. Partnerinizle olan ilişkinize daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Hafta sonu partnerinizle ortak kazancınızla ilgili yoğun görüşmeler içerisinde olmakla beraber romantizmin artacağı da görülmekte. İyi değerlendirin


Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık)
   Sevgili Yaylar, bu hafta kısıtlanmalara ve ani gelişen birtakım durumlara maruz kalabilirsiniz. Yoğun ve gergin enerjiler söz konusu olabilir. Hafta sonu sizler için partnerinizle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir ve ikili ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz. Evle ve gayrimenkullerle ilgili olumlu maddi durumlar söz konusu. Aileyle geçirilecek zaman iyi hissetmenizi sağlayacaktır.


Oğlak Burcu (22 Aralık - 20 Ocak)
Sevgili Oğlaklar, evinizle ilgili konularda önemli adımlar atmak üzere harekete geçebilirsiniz. Hafta ortası gergin ve zorlayıcı enerjiler söz konusu olabilir. Hafta sonu günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluğunuz artacak. Kendini ifade etme konusunda güzel fırsatlar elinize geçecek iyi değerlendirin.

 
Kova Burcu(21 Ocak - 18 Şubat)
Sevgili Kovalar, bu hafta ailevi konular ile ilgili inisiyatifi ele almak durumunda kalacaksınız. Yaklaşık 1 aylık süreç boyunca iletişiminiz ve düşünceleriniz daha çok parasal konular üzerine olacak. Hafta ortası ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Kendiniz ile ilgili sıkıntılı konuları düşünüp, düzeltebileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor.

 Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)
    Sevgili Balıklar, hafta başında parasal konularla ilgili birtakım adımlar atmanız adına enerjiler sizler için çalışıyor olacak. Hafta sonu sizin için önemli bir büyüğünüzden güzel destekler alabilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili konularda yoğun bir iletişim trafiği içerisinde olabilirsiniz. İç sesinize odaklanarak pek çok karar verecek, yeni hedefler belirleyeceksiniz. Arkadaş çevrenizden de güzel destekler alacaksınız.