Zorlu pandemi sürecinde de üretimine ara vermeden devam eden SOCAR Türkiye, yeni reklam filminde; “Türkiye için durmak yok, çünkü var gücü ile çalışanlar var” konusunu işledi. ‘Üretmeye, gelişmeye büyümeye VAR GÜCÜMÜZ” sloganıyla, Azerbaycan ve Türkiye'nin birlikteliğini vurgulayan film 12 Ekim tarihi itibarıyla yayınlanırken izleyiciler tarafından da takdir edildi.

EN BÜYÜK DOĞRUDAN DIŞ YATIRIMCI

Ekonomi bakanından cari açık mesajı Ekonomi bakanından cari açık mesajı

Türkiye'nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye, yeni reklam filminde Türkiye'nin her an yanında olduğuna vurgu yaparak ‘Var Gücümüz' dedi. TV kanalları ve dijital mecralarda yayınlanmaya başlayan reklam filminde, “SOCAR Türkiye, kesintisiz üretimiyle kritik sektörler için üretmeye devam ediyor, var gücüyle Türkiye'yi destekiyor” vurgusu yapıldı.

AZERBAYCAN İLE BİRLİK MESAJI

Pandemi sürecinde de Türkiye için stratejik öneme sahip olan alanlardaki üretimine ara vermeden devam eden SOCAR Türkiye, ‘Var Gücümüz' temalı çarpıcı bir reklam filmine imza attı. Türkiye'nin, Azerbaycan'ın haklı mücadelesine verdiği tam desteğin ve iki ülkenin birlikteliğinin ön plana çıktığı bir dönemde yayınlanan filmde, “Sanayide kesintisiz üretime, sağlıkta kendine yetebilmeye, tarımda kendi ayaklarımız üzerinde durmaya, üretmeye, gelişmeye büyümeye VAR GÜCÜMÜZ” denildi. SOCAR Türkiye'nin kritik sektörlere yönelik petrokimyasal hammadde ve akaryakıt ürünü sağladığına vurgu yapılan film, “Türkiye için durmak yok, çünkü var gücü ile çalışanlar var” mesajıyla yayınlandı.

ÇEKİMLER İSTANBUL, İZMİR VE BURSA'DA 6 GÜN SÜRDÜ

SOCAR Türkiye'nin beğeni toplayan yeni reklam filmi İstanbul, İzmir ve Bursa'da çekilirken 100 kişilik ekip ile ön hazırlık süreci dahil 6.500 kilometre yol yapıldı. 6 gün süren çekimlerde 25 ana oyuncunun yanı sıra 150 kişilik yardımcı oyuncu ekibi yer aldı. Reklam filminde; SOCAR Türkiye'nin, Kovid-19 salgını ile mücadelede, Türkiye'nin ihtiyacı olan tıbbi malzemelerin üretimi başta olmak üzere, rafineriden akaryakıta kadar stratejik alanlardaki faaliyetlerinden görüntüler paylaşıldı.