Son yıllarda meydana gelen olaylarla, mağdurun ve saldırganın ÜLKÜCÜ HAREKETLE ilişkilendirildiği günler yaşıyoruz. Asla tasvip etmediğimiz şiddet olayları..şekli ve muhtevası ne olursa olsun kabüllenmemiz mümkün değildir. Olaylardan sonra Ülkücü hareketin hasımlarının koro halinde ülkücü harekete saldırmaları, bu olayların bir komplo olduğunu göstermektedir..

  Yapılan eylemler, sonuç alma eylemleri değildir. Yapılan eylemler, mağdurları cesaretlendirme, ülkücü hareketi  töhmet altına bırakma eylemleridir. Bu operasyonlar olmadan tedbir alınmalıdır.

  Ülkücü harekete sözlü ve yazılı basın yoluyla yapılan hakaretler, kurumsal yapıda tesis edilecek bir birim tarafından değerlendirilmelidir.

  Evet doğru delisi bol bir hareketiz. Kuruluşundan bu güne kadar da bir kadro hareketiyiz.

  Devlet yöneten, rektör ve dekanımız olmasada üniversitelerde ders veren hocalarımız var. Eğitim gören yüzbinlerce ülkücü öğrencimiz var.

  ÜLKÜCÜ HAREKETİ YÖNETEN KADROLAR ! BU OLAYLARDA HEDEF ALINAN SİZSİNİZ. SİZİ İTİBARSIZLAŞTIRMAK, ÜLKÜCÜ HAREKETİ TARTIŞILIR HALE GETİRMEK, MENSUBU OLDUĞUNUZ CUMHUR İTTİFAKINDA ELİNİZİ ZAYIFLATMAK istiyorlar.

  En önemlisi ne biliyormusunuz ?

  Tahmin ediyorum ki birileri MART 2021 kongresini hedef yaptı. Orda istediklerini almak için harekete geçtiler. Bir başka konuda, TV lerdeki tartışma proğramları.

   Formatı belli olan programları, formata uymayan insanları çıkarmaları mümkün değildir. Bu tartışma proğramlarının hedefi ÜLKÜCÜ HAREKET ve SAYIN GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİDİR. Bu proğramlarda kendisini ÜLKÜCÜ ve GENEL MERKEZİN ADAMI olarak lanse eden adamlar programın formatına uygun olarak İNCE.İNCE (Belki donanımsız olduklarından) formata uygun olarak hareket etmektedirler. ÜLKÜCÜ HAREKETE yapılan saldırılar toplumsal barışcı eylemlerle protesto edilmelidir. 

  MHP ve ÜLKÜCÜ HAREKET vazgeçilmezimizdir.

  ÇOCUKLUĞUMUZ ve GENÇLİĞİMİZ nerde geçtiyse GOCALIĞIMIZDA da orda geçer diyen bir ÜLKÜCÜ  olarak uyarı görevimizi yapıyoruz. Sürçü lisan ettikse affola...

      TANRI TÜRKÜ KORUSUN !

ALLAHA EMANET OLUN..