Federasyon Konseyi Başkan Yardımcısı Konstantin Kosaçev, Türkiye'de tatil yapmayı planlayan Rusya Federasyonu sakinlerini vatanseverlik göstermeye ve Kırım'ın ilhakını ilan ettikleri ülkeyi unutmaya çağırdı. Bu, " Gazeta.ru " tarafından bildirilmektedir .

Gazeta.ru tarafından edinilen bilgiye göre, bu gibi durumlarda, millet, dinlenme planlarına bakılmaksızın vatanseverlik için test edilir. Ayrıca, vatandaşların yurt içi tatil köylerini Türklere tercih etme kararının, gezginlerin vatanlarına değil, tatil köylerine olan sevgisine güvenen Erdoğan'ın açıklamasına Rusya'dan güçlü bir yanıt olabileceğini de sözlerine ekledi.

Ayrıca Kosaçev, Rusların tatillerini Türkiye Cumhurbaşkanı'nın sözlerinden çok önce planladıklarını kaydetti. Yine de, bu tür sözlerden sonra, bu insanların en azından bir kısmının, milyonlarca yurttaşının hak ve özgürlüklerine tecavüz ettikleri yerlere gitmelerini imkansız bulacaklarını umduğunu ifade etti.

En fazla askeri harcama yapan 5 ülke belli oldu En fazla askeri harcama yapan 5 ülke belli oldu

Dün Rusya'nın Türkiye ve Tanzanya ile uçuşlarını 15 Nisan - 1 Haziran tarihleri ​​arasında askıya aldığı öğrenildi . Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, böyle bir önlemin birçok Rus'un sağlığının korunmasına yardımcı olacağını açıkladı.

Aynı zamanda daha önce Erdoğan bildirildi buluştu Vladimir Zelensky ile ve Türkiye Rusya'ya Kırım ilhak tanımaz söyledi. Ona göre Türkiye, Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini temsil ediyor.