Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadir Has Stadyumu'nda AK Parti Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MACRON'U SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Kongrede önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a islam düşmanlığından ötürü sert sözlerle yüklendi.

Macron'un İslam'la ve Müslümanlarla derdinin ne olduğunu soran Recep Tayyip Erdoğan, Fransa cumhurbaşkanının zihinsel bir tedaviye ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

"ERDOĞAN'LA UĞRAŞMAK SANA BİR ŞEY KAZANDIRMAZ"

"Erdoğan'la uğraşmak sana bir şey kazandırmaz" ifadeleriyle açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı, Fransa'da önümüzdeki yıl yapılacak seçimleri işaret ederek, "Zaten şurada 1 yıl sonra seçim var. 1 yıl sonra akıbetini göreceğiz." sözlerini kullandı.

ABD'de büyük felaket: Gemi köprüye çarptı ABD'de büyük felaket: Gemi köprüye çarptı

"FRANSA'YA BİR ŞEY KAZANDIRAMADI Kİ KENDİSİNE BİR ŞEY KAZANDIRSIN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Emmanuel Macron'la ilgili yaptığı açıklamaların tamamı ise şu şekilde:

"Macron denilen zatın İslam ile, Müslümanlarla derdi nedir? Macron'un zihinsel noktada bir tedaviye ihtiyacı var. İnanç hürriyetinden, anlamayan ve kendi ülkesinde yaşayan milyonlarca farklı inanç mensubu insanlara bu şekilde davranan bir devlet başkanına başka ne denilebilir? Öncelikle bir akli noktadan kontrol... İkide bir Erdoğan'la uğraşıyorsun. Erdoğan'la uğraşmak sana bir şey kazandırmaz. Zaten şurada 1 yıl sonra seçim var. 1 yıl sonra akıbetini göreceğiz. Fransa'ya bir şey kazandıramadı ki kendisine bir şey kazandırsın."