Tesiste iç mühendislik ağlarının kurulumu devam ediyor.  "Jambılskoy" bölgesinde, Kazakistan aşılarının üretimi için bir biyofarmasötik fabrikasının 1 Nisan'a kadar tamamlanacağına söz verildiği söylendi. Binanın inşaatı zaten tamamlandı.

"Dahili mühendislik ağlarının kurulması için çalışmalar devam ediyor. İç havalandırma sistemleri, güç kaynağı ve kablo iletişim sistemlerinin kurulumu devam ediyor. Tamamlanan tüm mühendislik ağlarında hidrolik testler yapıldı. Aynı zamanda, bölgeyi iyileştirmek için çalışmalar devam ediyor. erişim yolları cihazı. Ekipmanın% 85'i çoktan satın alındı. İki vardiyada 255 kişi ve 23 birim ekipman işin içinde. "dedi.

Ekipman kurulumunun ve devreye alınmasının 1 Nisan'a kadar tamamlanması bekleniyor. Şirket, doğrulama prosedürlerinden sonra başlamayı ve bir GMP sertifikası almayı planlıyor (ilaç üreten bir kuruluş için gereksinimler).

Almanya’dan Filistin – İsrail sorununa çözüm önerisi! Almanya’dan Filistin – İsrail sorununa çözüm önerisi!

Bölgede aşı fabrikasının inşaatı Haziran 2020'de başladı. Bölge başkanı Berdibek Saparbayev, Aralık ayında tesisin 2020 yılı sonunda tamamlanacağını, koronavirüse karşı ilk aşıların Mart ayında burada piyasaya sürüleceğini söyledi.

Haberhergun