Georgia Online raporlarına göre Kazak turistler 1 Mart'tan itibaren Gürcistan'ı ziyaret edebilecek. "Özellikle 1 Mart'tan itibaren turist kabul etme kurallarını daha da basitleştirmeye karar verdik, aşağıdaki ülkelerin  vatandaşları Gürcistan hava sınırından girip PCR testine olumsuz yanıt veren ülkeler listesine eklendi: Ermenistan, Azerbaycan, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Rusya, Belarus.   Kara sınırlarında hala mevcut rejimi sürdürüyoruz "- dedi Gürcistan Başbakanı Iraklı Garibashvili.

Ayrıca, Gürcistan diğer ülkelerle uçuşları yeniden başlatıyor. Kazakistan'dan uçuşları yeniden başlatma kararı IAC tarafından verilecek.

İran'dan bir tehdit daha: İsrail'in misilleme yapması durumunda... İran'dan bir tehdit daha: İsrail'in misilleme yapması durumunda...

Mevcut kısıtlamalara göre koronavirüse karşı aşılanmış yabancılar, kara sınırından Gürcistan'a girebilirler; aşılamanın iki aşamasını tamamladıklarını teyit eden bir belge ibraz etmeleri gerekir.

Gürcistan, 1 Şubat'tan itibaren normal uçuşlara yeniden başladı. Ayrıca, ülkeye giriş kuralları hem 36 ülkenin vatandaşları, hem de ülkenin vatandaşları için basitleştirildi. Ulusal Turizm İdaresi'ne göre, salgın nedeniyle 2020'de 1,5 milyon turist Gürcistan'ı ziyaret etti ve bu rakam 2019'a göre% 80,4 daha az olduğu açıklandı.

Haberhergun