ABD’de Donald Trump’ın başkanlığı kaybetmesiyle kızı Ivanka Trump ve onun eşi Jared Kushner da Beyaz Saray’daki danışmanlık görevlerinden oldular. Beyaz Saray'a veda etmeye hazırlanan Ivanka Trump’ın yeni iş alanı olarak sanat veya tv düşündüğü iddia edildi.

ABD'nin 45'inci dönem başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump (39) ile eşi Jared Kushner (39) 2017'den bu yana başkanın danışmanlığını yapıyor. Ancak sonuçların ardından ikisi de işsiz kalabilir.

ABD üniversitelerinde Gazze alarmı! ABD üniversitelerinde Gazze alarmı!

ABD basını Ocak ayında Beyaz Saray'daki görevleri sona erecek olan çiftin iş arayışında olduğunu iddia etti.

Milliyet'in haberine göre, eşiyle birlikte 300 milyon dolarlık serveti ve zengin bir eser koleksiyonuna sahip olan Ivanka Trump’ın yeni iş alanı olarak sanat dünyasını seçmesi çok büyük bir olasılık.

Ivanka Trump’ın koleksiyoncular Tico ve Colby Mugrabi gibi sanat dünyasına yakın kişiler de dahil olmak üzere önde gelen koleksiyoncular ve sanat galerilerinin sahipleriyle iletişim halinde kalarak “kaçınılmaz son”a hazırlandığı iddia edildi.

Başkanın kızı, siyasette babasının aracılığıyla önemli rol üstlenmeden önce Instagram paylaşımlarında sıklıkla yer alan etkileyici bir koleksiyon oluşturarak güçlü sanat yatırımcıları arasında yer almıştı. Ailenin çevresinde yer alanlar da Ivanka Trump’ın sanat sektörünün önde gelen kişileriyle görüştüğünü söyledi.

Ancak Ivanka Trump ile ilgili bir iddia da tv tekliflerini değerlendirdiği konusunda...

Ivanka Trump’a televizyon programı yapması için de teklifler geldiği, sanatın yanı sıra bu işi de yapabileceği ifade edildi.