İran'ın İsrail'e yönelik saldırısına, Hamas'tan ilk yorum İran'ın İsrail'e yönelik saldırısına, Hamas'tan ilk yorum

  İtalyan doktorlar, koronavirüsten ölüler üzerinde otopsi yapılmamasını şiddetle gerektiren DSÖ dünya sağlık yasasına karşı geldiler ve bunun bir VİRÜS DEĞİL, ölüme neden olan bir BAKTERİ olduğunu gördüler. Kan pıhtılarının oluşmasına ve hastanın ölümüne yol açar.
  
  İtalya, "Yaygın damar içi pıhtılaşmadan" (tromboz) başka bir şey olmayan sözde Covid-19'u yendi.
  
   "Ve bununla başa çıkmanın yolu, yani tedavisi," antibiyotikler, anti-enflamatuar ilaçlar ve antikoagülanlar. " Her şeyden önce - ASPIRIN.
   Tüm dünya için bu sansasyonel haber, Covid-19'un ürettiği cesetlerin otopsisi ile İtalyan doktorlar tarafından hazırlandı.
  
   "Ayrıca İtalyan patologlara göre, mekanik ventilasyon ve yoğun bakım ünitelerine hiçbir zaman ihtiyaç duyulmadı."
  
   İtalya'daki Setychas protokollerde bir değişiklik başlattı, * WHO küresel pandemik İTALYA CALL * 'nu belirledi ve kaldırdı.
   İlaç zaten biliniyordu, ancak DSÖ Çinlilere bu konuda bilgi vermedi * DSÖ için bu sadece İŞLETME. *
 
   Bunu ailenize, tüm komşularınıza, tanıdıklarınıza, arkadaşlarınıza, meslektaşlarınıza, meslektaşlarınıza ... ve genel olarak çevresine aktarın ...
   Covid-19 ... bizi inanmaya sevk ettikleri için bir Virüs değil. 5G elektromanyetik radyasyonla çoğaltılan ... iltihaplanmaya ve hipoksiye neden olan bir bakteridir.
  
   Şimdi aşağıdakileri yapmanız gerekecek:


   100 mg aspirin ve apronaks veya parasetamol alın ...


   Neden? ... * çünkü Covid-19'un kişiyi tromboz geliştirmeye teşvik ederek kanı kalınlaştırdığı gösterilmiştir. Çünkü kan oksijene doymamış. Kan kalınlaşır, kalp ve akciğerlerdeki akışı yavaşlar, kişi nefes alamaz ve çabuk ölür. *


   İtalya'da doktorlar WHO'nun öneri protokolünü ihlal ederek Covid-19'dan ölen bir cesede otopsi yaptılar ... Vücudu, kolları, bacakları ve vücudun diğer kısımlarını açarak damarlarda genişlemiş ve pıhtılaşmış kan olduğunu, tüm damar ve arterlerin dolduğunu fark ettiler. Normal kan akışını engelleyen, başta beyin, kalp ve akciğerler olmak üzere tüm organlara oksijen taşıyan kan pıhtıları ve sonunda hasta ölür.


   Bu teşhisi zaten bilen İtalyan Sağlık Bakanlığı, Covid-19 için tedavi protokollerini hemen değiştirdi ... ve enfekte olan hastalarına 100 mg aspirin ve apronaks reçete etmeye başladı ... sonuç: hastalar iyileşmeye başladı ve gelişmeler ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı bir günde 14.000'den fazla hastayı serbest bıraktı ve eve gönderdi.


   ACİL: Bu bilgileri paylaşın ve derhal kamuya açık hale getirin. Ülkemizde WHO bu salgınla bize yalan söyledi. Başkanımız her gün bunların veri ve istatistik olduğunu söylüyor. Vatandaşı kurtarmak için bu bilgileri vermediği için seçkinler tarafından tehdit edilecek! ..


  Dünyadaki tüm hükümetlerin DSÖ tavsiyelerine uymak zorunda olduğunu biliyoruz, ancak İtalya normu çiğnedi ... şimdi DSÖ. ... dünyanın her yerinde davalar çıkacak - bu kadar çok ölümü ve dünyadaki birçok ülkenin ekonomilerinin çöküşünü örtbas etmek için ... ve herkes neden cesetleri otopsi yapılmadan gömmek için emir verildiğini anlayacak ... ve onları son derece kirletici olarak işaretleyecektir. ..
   Gerçeğe katlanmak ve birçok hayatı kurtarmayı ummak elimizde ...
  
   "TÜM AĞLARDA ACİL DAĞITIN! * İşte bu yüzden antibakteriyel jel işe yarıyor ve klor dioksit ... Tüm PANDEMİK PSİKOZA ihtiyaç vardı çünkü gölge dünya hükümeti kitleleri öldürmek, nüfusu kontrol etmek ve dünya nüfusunu azaltmak için bir çip aşılamak ve yerleştirmek istiyordu".- gibi yorumlar yapan İtalyanlar  insanları bilgilendirmek için ellerinden geleni yapmak istediklerini bildiriyorlar. 

Hatırlatalım   kaynak: İTALYA, Sağlık Bakanlığı.