“Biz zaten ikbal için gelmemiştik dünyaya,

İkbal defterimizi dürenlerden usandık.

Öldük dünya onlara kalsın diye,

Ne çare mezarlarımızdan gül derenlerden usandık.”

   Milliyetçi Hareket yıllar yılı her engeli aşarak bu günlere kadar geldi.Bir çok engellemeler içeriden ve dışarıdan hiç durmadan devam edegeldi.Dışarıdan olanlar anlaşılabiliyor da içeriden engellemeleri bir türlü anlayamadım.Milliyetçi hareket bir siyasi yapıdır.Senelerdir ÜLKÜCÜ kültür ,yetiştirdiği dava adamlarını siyasi yapıya göndermektedir.ÜLKÜCÜ camianın siyasi sahnede yer alması için bir çokta gönüllü kuruluşlar yer almaktadır.

   Konu nedir;Türk Milletinin geleceğinde söz sahibi olmak.Canı kadar sevdiği Türk Devletini, Türk Milletini,Türk Vatanını,Türk Bayrağını ve değerleri birbirine bağlayanTürk Dilini geleceğe taşımak.Milliyetçi siyasi düşünce Türk milletinin bireyleriyle kontak kurup yolu yürümeye kalksa,yani iktidar olmaya namzet olsa birileri ortaya çıkıyor yada çıkarılıyor ENGEL olunuyor.Oluşturulan algıya ortak olan birçok Eski ünvanlı büyük dava adamları yol kesicilerle birlik oluveriyor.

   Başbuğ Alparslan Türkeş zamanında başlayan engellemeler hala da hız kesmeden devam etmektedir. Konu 9 IŞIK dünya görüşünün iktidar yolunun kapatılması. MHP siyasi bir partidir. Lideri Dr.Devlet Bahçeli beydir. Senelerdir de bu hareketin içindedir. Siyasi sahada verdiği mücadeleler hep devlet ve millet içindir. Bütün varlığını inandığı dava yolunda harcamaktadır. Ormanı korumaktır davası. Ağaçlarla uğraşanlar anlamıyor olabilir. Anlamıyorlarsa bari sessiz olasalar. Sonuçta Sayın BAHÇELİ her fani gibi ölümlüdür. Mücadelesine köstek olma yerine destek olunmalıdır diye düşünürüm. O sebepten BÜYÜK VE DAVA ADAMLIĞI kelimeleri rast gele kullanmama taraftarıyım.

   Birde vefat edenlerin arkasından bolca ağıt yakmalar. Eğer dava adamı iseler sağlıklarında neden yeterli önem verilmemekte. Bu konular konuşulurken akıp gidiyor da yazarken çok zor.

   Lider hayatta ve devlet yönetiminde bilgeliği herkes tarafından takdir edilmekte. Memnun olmayanlar Türk düşmanları ve işbirlikçileri ile bu algılara maruz kalmış bir kısım Türk Milliyetçileri. Az okuyan hadiseleri takip edemeyen vatandaşlarımız.

  Siyaset ile uğraşanlara tavsiyemdir OKUYUNUZ. Eğer Türk Milletine hizmet etmeyi düşünüyorsanız mutlaka SİYASETLE ilgileniniz, OKUYUNUZ.

  Liderin Devleti ve milleti için şartlar içinde gösterdiği fedakarlıklara doğru anlamaya davet ediyorum. 1999 seçimleriyle devlet yönetimine talip olunulması ile Sayın Bahçeli bir takım odakların hedefi haline getirilmeye başlandı. Önce sayın Bahçeli ve ardından MHP hedef tahtasına oturtulmaya başlandı,

   “MHP'nin başında Bahçeli değil de başkası olsa o zaman ben de oyumu veririm” deniliyordu. Seni çok iyi tanırım. Başbuğ Türkeş'e de oy vermedin. O zaman da elin ÜÇ HİLALE gitmezdi,o zaman da bu değil de başkası olsa veririm derdin. Zaten eskiden de vermiyordun ki.

  “Ben eskiden oyumu MHP'ye veriyordum, Bahçeli yüzünden artık vermiyorum”. Biz seni eskiden de bilirdik şimdi de, rahat ol.

  “Ben zamanında çok gittim Ülkü Ocak'larına. ”Yanlışın var yiğidim, o senin gittiğin çay ocağıydı Ülkü Ocağı değildi. Çünkü ÜLKÜ OCAĞI bir kültür merkezidir.

  “Eskiden Alparslan TÜRKEŞ varken neydi be, kimse sesini çıkaramıyordu, ne günlerdi. ”O zaman da serseri, kopuk, eli silahlı katil diyordun Ülkücülere.

  Ben aslında Türk Milliyetçisiyim ama kurttan korkuyorum gibi akla hayale gelmedik mazeretlerin ile sahadaydın. Birgün bari dürüst ol. Davayı hiç bilmediğin için o konuya girmeyelim.

  12 Eylül 2010 referandumunu ve verdiğin oyu biliyor musun ? Okudun mu ?

  15 Temmuz 2016 Fetö kalkışmasında ki dik duruşlu kim göstermiştir hiç düşündün mü?

  16 nisan 2017 referandum maddelerini okudunuz mu hani % 50 +1 seçim galibiyetli Cumhur ittifakının mimarını ?

   Hendeklerden, pkk ve fetö oyuncağı haline getirilmiş devlet yöneticilerinden; PKK ve FETÖ inlerine giren devlet haline gelişte etkili olan kişiyi ve siyasi yapıyı lütfen birkaç kere düşününüz. Algıların peşende gitme yerine ALGI oluşturan olmayı deneyiniz.

 ''Bir kere sandığa gitmekle siyasetçi olunmaz. ”Bu sözüm yöneticilere. İleride “ESKi””,BÜYÜK DAVA ADAMI”gibi yakıştırmalara meydan vermemek siz mahalli yöneticilere düşmektedir. Türkçe düşünüp,Türkçe karar verebilme günlerine kavuşmak dileğiyle.