Dün gece iddiaya göre Kemal A. isimli bir şahıs, rehin aldığı eski sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayadı. O anları videoya alan saldırgan, eski sevgilisine "Ceren gelir misin?" şeklinde bir mesaj gönderdi.

Aynı zamanda kameraya dönerek konuşan Kemal A, eski kız arkadaşı olduğu öne sürülen Ceren isimli kadına, tehdit ve küfürler savurdu. Şahsın cezaevinden kısa bir süre önce çıktığını iddia edildi.

14 ilde FETÖ operasyonu 14 ilde FETÖ operasyonu

Sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüler kısa sürede Twitter'da gündem oldu. Onlarca kullanıcı, olayı kınayan yorumlar yazdı. Birçok kişi ise söz konusu Ceren'in hayatından şüphe etti.

Twitter'daki tepkilerden bazıları:

Korkuyorum artık. #kemalA TUTUKLANSIN

Yani ben artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Nasıl bir zihniyettir bu arkadaş? Neden böyle insanlarla aynı havayı soluyoruz. Yazıklar olsun...

Bu adam eski sevgilisini yanına getirtebilmek için eski sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayıyor. "Adam" cezaevinden yeni çıkmış. Böyle birinin dışarda işi ne? Böyle insanlar dışarda toplumun güvenliğini tehlikeye atıyor!

iğrenç bir insansın

Böyle yaratıklara bu cesareti verenlerin kim olduğu gayet açık ve ortada yine adaleti Twitter üzerinden sağlamaya çalışıyoruz.