KÜLTÜR SANAT

2024'te bizi hangi filmler bekliyor

Tarihin en büyük Hollywood grevi nedeniyle iptal olan projeler, ertelenen yapımlar derken bir yılı daha geride bıraktık. Peki 2024'te bizi neler bekliyor?

İşte 2024 yılında heyecanla beklenen filmler 

Dune: Part Two: Denis Villeneuve'un yönettiği ve Frank Herbert'in romanından uyarlanan "Dune"un ikinci bölümü.

Furiosa: A Mad Max Saga: George Miller'ın yönettiği Mad Max serisinin öncül filmi, Charlize Theron'un gençlik yıllarını Anya Taylor-Joy'un canlandırdığı "Furiosa."

Inside Out 2: Oscar ödüllü animasyon "Inside Out"un devam filmi, Riley'nin ergenlik dönemine odaklanacak.

Mickey 17: Bong Joon-ho'nun yönettiği bilim kurgu gerilimi, uzay gezgini Mickey 17'nin zorlu görevini konu alacak.

The Bikeriders: Jeff Nichols tarafından yönetilen film, 60'larda Amerika'da faaliyet gösteren bir motosiklet kulübünün serüvenini ele alacak.

A Quiet Place: Day One: John Krasinski'nin başlattığı "A Quiet Place" serisinin öncül hikayesi, uzaylı istilasının ilk dönemlerine odaklanacak.

Joker: Folie a Deux: Todd Phillips'in yönettiği Joker filminin devam halkası, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın başrollerini paylaştığı bir yapım.

Nosferatu: 1922 tarihli klasiğin modern bir versiyonu, Robert Eggers tarafından yönetilecek ve Bill Skarsgård başrolde olacak.

Ballerina: Keanu Reeves'in John Wick serisinin spin-off projesi, Ana de Armas'ın intikam amaçlı bir suikastçıyı canlandıracağı bir yapım.

Civil War: Alex Garland'ın yönettiği kıyamet sonrası aksiyon filmi, ABD'deki iç savaşı konu alacak.

Beetlejuice 2: Tim Burton'ın yönettiği ve Michael Keaton, Winona Ryder gibi isimlerin yer aldığı kült film Beetlejuice'un devamı.

Deadpool 3: Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Deadpool serisinin üçüncü filmi, Wolverine dahil bir dizi Fox/Marvel karakterini içerecek.

Wolfs: George Clooney ve Brad Pitt'in başrollerinde olduğu gerilim filmi, iki yalnız kurt iş bitiricinin aynı işe atanmasıyla yaşanan olayları konu alacak.

If: John Krasinski'nin yönettiği film, büyüdükten sonra da hayali arkadaşlarını gören bir kızın hikayesini anlatacak.

Challengers: Luca Guadignino'nun yönettiği romantik komedi türündeki spor draması, Zendaya, Mike Faist ve Josh O'Connor gibi isimlerin başrollerinde yer alacak.