İstanbul Beykoz'da gerçekleşen Berna Sultan Osmanoğlu ve Yiğit Onur Kaya'nın düğünü, eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın skandal konuşması ve ardından komedyen Şahan Gökbakar'ın sert tepkisiyle gündemde büyük yankı uyandırdı.

Çiftin nikah şahitlerinden biri olan Şevki Yılmaz'ın düğünde Osmanlı padişahlarını lanetlemesi ve Mustafa Kemal Atatürk ile mücadele arkadaşlarına hakaret etmesi, sosyal medyada geniş bir kesimden tepki gördü. Yapılan konuşmada, Şevki Yılmaz'ın Selanik'ten gelenleri hedef alması ve beddua etmesi, diğerlerinin de "Amin" demesi videoya kaydedildi ve paylaşıldı.

Nur Yoldaş hastaneye kaldırıldı Nur Yoldaş hastaneye kaldırıldı

Bu skandal konuşma sonrasında komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Şevki Yılmaz'a sert bir şekilde eleştiriler yöneltti. Gökbakar, Osmanlı padişahı Vahdettin'in işgalci İngiliz güçlerine mektup yazdığını ve ardından İngiliz gemisine binip kaçtığını hatırlatarak, Şevki Yılmaz'a "Haddinizi bilin lan biraz!" dedi. Gökbakar, Şevki Yılmaz'ın geçmişte Cumhuriyet'e ve Atatürk'e yönelik hakaretlerini de hatırlatarak, "Ulan o düşman olduğunuz Atatürk'ün kurduğu devletten her ay maaş alırken iyi ama demi laaaan, ha?" ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar, ikinci paylaşımında da Şevki Yılmaz'ı çocukken Atatürk ve Cumhuriyet'e hakaret ederken hatırlattı ve "Ciddiye almayın bunları. Ulan o düşman olduğunuz Atatürk’ün kurduğu devletten her ay maaş alırken iyi ama demi laaaan, ha? Şışttt! Susun bakim hadi, Hadiiii!!!" şeklinde sert ifadelerle tepkisini dile getirdi.*