'Gibi' dizisi beşinci fragmanı  geldi 'Gibi' dizisi beşinci fragmanı geldi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenen geleneksel "Vatanseverlik Ödülü" töreninde bu yıl, özellikle Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerindeki çabalarıyla öne çıkan sanatçı Haluk Levent, ödüle layık görüldü. Törene, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, bakanlar, milletvekilleri, kurum temsilcileri ve davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanı Tatar, yaptığı konuşmada MİSP'nin çalışmalarını takdirle izlediklerini belirterek, özellikle deprem felaketinde gösterilen çabaların çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı. Adıyaman'da gerçekleşen voleybol turnuvası sırasında kalan öğrencilerin konakladığı İsias Otel davasıyla ilgili süreci takip edeceklerini ifade etti. Tatar, "Deprem sürecinde tek yürek olduk, acılar bizi birleştirdi. Kaybettiğimiz insanlarımızı unutmamız mümkün değildir" şeklinde konuştu.

Sanatçı Haluk Levent ise konuşmasında "Hangi siyasi partiye, düşünceye ait olursanız olun ama milli olun, şeklinde benim de düşüncelerim vardır. Milli duruş önemlidir" dedi. Deprem sürecinde KKTC'den aldıkları destek için teşekkür eden Levent, "Yaraları sarmak için birçok kişi ve kuruluştan destek aldık, bu destekler için Ahbap Derneği adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Programın sonunda, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından Haluk Levent'e "Vatanseverlik Ödülü" takdim edildi.