2021 yılında yürütülen soruşturma, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü ile ilgili önemli dijital materyalleri ele geçirdi. Bu yaklaşık 300 sayfalık dijital materyal, örgüt lideri Adnan Oktar’ın cezaevi görüşlerinde örgüt üyelerine verdiği talimatları, kişisel istekleri, Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi Müdürü ile nasıl iletişim kurulacağı ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı’na ulaşmak için kullandığı yöntemleri içeriyor.

Sözcü’den Can Bursalı’nın haberine göre,

Ticaret Bakanı Bolat, "İsrail ile silah ticareti" iddiaları hakkında konuştu Ticaret Bakanı Bolat, "İsrail ile silah ticareti" iddiaları hakkında konuştu

 SAÇ BOYASINA ÖZEL ÖNEM

Dijital materyallerde, örgüt lideri Oktar'ın en çok değindiği konulardan biri saç boyası... 8 bin 658 yıllık hapis cezası onanınca Silivri'den Erzurum Cezaevi'ne nakledilen Oktar'ın sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarında saçının ve sakalının boyanmış olduğu görülüyordu. 68 yaşındaki Oktar'ın beyazlayan saçlarını boyamak için 2018'den 2023'e kadar tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi yönetimine de defalarca dilekçe verdi. Oktar, görüşe gelen avukatlara bu yönde talepte bulundu.

"CEZAEVİ MÜDÜRÜ'NE ZENGİN İŞADAMI GÖNDERİN"

Oktar, Silivri Cezaevi Müdürü'yle temas kurulması için talimat veriyor. Oktar'ın Silivri Cezaevi Müdürü'yle temas kurulmasına yönelik talimatı, ele geçirilen dijital materyallere şöyle yansıyor:

"Silivri'yi iyi bilen avukatlar vardır. Onlarla görüşelim. Cezaevi müdürüne zengin işadamı tarzında birini göndersek etkili olur. Bir şey istemeden 'Benim akrabam burada. Gerekli ilgiyi gösteriyormuşsunuz, teşekkür ederiz' gibisinden. Kart alıp vermek de iyi olur. Ya da tanınmış ünlü avukat daha iyi olur."

CTE GENEL MÜDÜR YARDIMCISI'YLA GÖRÜŞME TALİMATI

Oktar'ın örgüt üyelerine gönderdiği talimatlardan biri de, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcılarından biriyle görüşülmesi yönünde. Müdür yardımcısıyla ünlü bir avukat aracılığıyla görüşülmesi yönünde talimat veren Oktar'ın Erzurum Cezaevi'ne nakledildikten sonra da yeni bir yapılanmaya gittiği ortaya çıktı.