Flu TV’ye katılan Kütahyalı, Ilıcalı’ya gittikleri gece için, “Bunu (Hakan Şükür’ü) kurtarmamız lazım yoksa büyük acılar çekecek. Türk futbolunun en büyük adamı. Beyaz Futbol (program) çıkışı Acun’a gittik, gece yarısı” ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür’ü kurtarmak konusunda Acun Ilıcalı ve Gökhan Şükür’le o gece konuştuklarını belirten Kütahyalı, Acun’un kendilerine, “Arkadaşlar hiçbir şey yapamayız” dediğini, kendisinin “Niye?” diye sorduğunu ve Ilıcalı’nın “Adnan deneyimini anlattığını” söyledi.

“KENDİ AİLEMİ SOYUYORDUM”

Kütahyalı, bu sözlerinin üzerine, “A, yani Acun Bey de Adnan’a mı girmiş?” sorusunu soran programın sunucusu İlker Canikligil’e, “Bilmiyor musun canım sen de. Geçmişte Adnan deneyimi var, onun arkadaşı Esat’ın da var. Ondan sonra hatta geçenlerde konuştuk, ‘Bunu anlattım ben, sen rahatsız oldun mu? ‘Yok, bilakis çok iyi oldu’ dedi” karşılığını verdi.

Acun Ilıcalı, Kütahyalı’nın aktardığına göre o gece şöyle dedi:

Mehmet Ali Yılmaz’ın cenaze programı belli oldu Mehmet Ali Yılmaz’ın cenaze programı belli oldu

“Biz o hale gelmiştik ki, Ben anlıyorum o ikiz kulelere giren adamları dedi. Ben kendi ailemi soyuyordum, bu hale geldik.”

Kütahyalı, Ilıcalı’nın bu sözlere yönelik, “Oradan bir Hakan Şükür analizi yaptı, dedik ‘Artık bunu kurtarmak mümkün değil’” ifadelerini kulandı.